Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig toptalent Feyenoord kwijnt weg: 'Maar we gooien hem niet weg'

Laatste update:

"We hebben samen met Anass naar een oplossing gezocht", vertelt de beleidsbepaler aan Voetbal International. "Het wordt het komende half jaar moeilijk voor hem. Nicolai Brock-Madsen is in vorm, Stef Nijland komt weer terug en dan hebben we ook nog Hervin Ongenda gehuurd van Paris Saint-Germain. Het enige wat Anass kan doen is hard werken en laten zien dat hij recht heeft op speelminuten. Dat moet hij doen op de training en bij de wedstrijden van de beloften."

"Hij had bij elke Jupiler League-club aan de bak gekund, maar de vraag is of dat het podium is waarop je wilt acteren", vervolgt Nijkamp. "Het is niet dat we hem weggooien. Hij heeft het nu alleen erg moeilijk. In de zomer krijgt hij onder een nieuwe trainer een nieuwe kans. We geloven nog steeds in hem." Achahbar debuteerde in 2011 in het betaald voetbal voor Feyenoord, maar van een definitieve doorbraak in De Kuip kwam het niet, waardoor hij medio 2016 opteerde voor een transfer naar Zwolle. Tussendoor werd de voormalig jeugdinternational nog uitgeleend aan Arminia Bielefeld.

Zie je Anass Achahbar zich terugknokken bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties