Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig topverdediger Campbell vindt eerste klus als manager

Laatste update:

De 44-jarige Campbell zette in 2012 een punt achter zijn carrière en werd in januari 2017 aangesteld als assistent-bondscoach van Trinidad en Tobago. Hij liep ook nog even mee bij Jong Engeland, maar nu staat hij dus voor het eerst als hoofdcoach op eigen benen. Hij werd eerder gelinkt aan clubs als Oxford United, Oldham Athletic en Grimsby Town.

Dit bericht bekijken op Instagram

'Drink anyone?' Zo maakt Macclesfield Town bekend dat men oud-verdediger Sol Campbell heeft aangesteld als manager. Veel succes, Sol! #campbell #macclesfieldtown #leaguetwo

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Als voetballer kwam Campbell uit voor West Ham United, Tottenham Hotspur, Arsenal, Portsmouth, Notts County en Newcastle United. De 73-voudig international speelde zijn meeste wedstrijden voor the Spurs (261 duels), maar was het meest succesvol bij de stadsgenoot uit Londen.

Met Tottenham won Campbell enkel de EFL Cup, maar met Arsenal werd hij twee keer kampioen en pakte hij tweemaal de FA Cup. Campbell werd drie keer opgenomen in het Team van het Jaar van de Premier League en haalde in 2002 zelfs het All-Star Team van het WK in Zuid-Korea en Japan. Op dat toernooi reikte Engeland tot de kwartfinale.

Schuilt er een toptrainer in Sol Campbell, denk je?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
16
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties