Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig verdediger Jlloyd Samuel (37) overleden na auto-ongeluk

Laatste update:

De in San Fernando geboren voormalige verdediger speelde vrijwel zijn gehele loopbaan in Engeland. Tussen 1998 en 2007 kwam hij een kleine tweehonderd keer uit voor Aston Villa, waarna nog vier jaar in het shirt van Bolton Wanderers volgde. Hij speelde daarna nog voor de Iraanse clubs Esteghlal en Paykan en beleefde eerder dit jaar nog een kortstondig avontuur bij Egerton.

De Trinidaanse voetbalbond heeft in een verklaring zijn medeleven uitgesproken: "De bond en zijn voormalige ploeggenoten van de nationale ploeg leven mee met zijn familieleden in het Verenigd Koninkrijk en hier in Trinidad & Tobago." Ook Aston Villa heeft geschokt gereageerd: "We zijn diepbedroefd door het nieuws dat onze voormalige speler Jlloyd Samuel is overleden bij een auto-ongeluk. Onze spelers zullen vanavond (in de Championship play-offwedstrijd tegen Middlesbrough, red.) een rouwband dragen en onze gedachten zijn in deze moeilijke tijd bij zij vrienden en familie."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties