Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voormalig Vitesse-speler staat voor Premier League-transfer van 35 miljoen'

Laatste update:

"Everton probeert Broja te contracteren", schrijft Jacobs op X. "De club heeft dagelijks contact met Chelsea over een deal van mogelijk dertig miljoen pond. Everton hoopt op snelle onderhandelingen."

Of Broja daadwerkelijk 30 miljoen pond, omgerekend zo'n 35 miljoen euro, gaat opleveren, is nog maar de vraag. Everton is te midden van een overnameproces en kan momenteel vermoedelijk geen enorme bedragen overmaken.

Dat de Albaniër gaat vertrek bij Chelsea lijkt wél een zekere zaak. Al aan het begin van mei meldde Fabrizio Romano dat Broja geen toekomst meer heeft op Stamford Brigde en dat beide partijen azen op een definitieve transfer weg uit Londen.

De 22-jarige spits is al ellenlang verbonden aan Chelsea. In 2009 sloot hij zich aan bij de jeugdopleiding van the Blues en vanaf toen doorliep hij elf jaar lang verschillende jeugdselecties.

Uiteindelijk volgde een reeds uitleenbeurten, aangezien Broja in de hoofdmacht van Chelsea niet wist door te breken. Achtereenvolgens Vitesse, Southampton en Fulham huurden de aanvaller.

Broja kende mogelijk zijn beste periode in Arnhem. In dienst van de Gelderse ploeg kwam hij tot 11 doelpunten in 34 wedstrijden. Broja's laatste verhuurperiode - hij werd in de tweede seizoenshelft van de afgelopen jaargang door Fulham geleend - was allesbehalve succesvol.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse gaat in beroep en kondigt akkoord met Parry over miljoenenschuld aan
46
Vermoedelijke XI Nederlands elftal: Koeman hint op sterkst mogelijke elftal
78
'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
48
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties