Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Voorstel kwam van United, denk dat ze een beetje in de war zijn door City'

Laatste update:

Volgens Wigan Athletic-voorzitter Dave Whelan heeft de clubleiding van Manchester United eerder deze zomer het initiatief genomen om met de overige Engelse clubs te overleggen over de consequenties van deze nieuwe regelgeving, die ingevoerd moet worden bij het begin van komend seizoen. "Dat voorstel kwam inderdaad van Manchester United", geeft de preses van Wigan toe in gesprek met de BBC.

"Ik denk dat ze een beetje in de war zijn gebracht door City", doelt Whelan op de landstitel die the Citizens in de wacht hebben gesleept. "Maar het is wel zo dat alle uitgaven een beetje gecontroleerd moeten worden. Sommige clubs spenderen veel meer dan ze zich kunnen veroorloven en komen dan in de problemen, kijk maar naar Portsmouth", refereert de voetbalbestuurder aan de noodlijdende League One-club.

Denk je dat de Financial Fair Play-regels effect zullen hebben?

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
3
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
191
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties