Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'

Laatste update:

Feyenoord moet op zoek naar een hoofdtrainer, daar Arne Slot op het punt staat vanaf komende zomer de nieuwe manager van Liverpool te worden. In Veronica Offside wordt maandag al druk gespeculeerd over zijn opvolger in Rotterdam-Zuid.

"Ik vind dat ze Van Bronckhorst moeten nemen", begint Wesley Sneijder. Advocaat is het daarmee eens. "Ik vind ook dat ze Van Bronckhorst moeten kiezen, omdat hij de ervaring heeft nu."

"Maar weet je welke naam ik helemaal nergens hoor?", gaat de voormalig trainer van Feyenoord verder. "Dat is Pastoor. Dat is net zo'n eigenwijze jongen als Slot, die weet wat hij wil. Een uitgesproken mening over hoe hij het hebben wil, en hij laat zich echt niet piepelen door spelers. Want op dat niveau met dat soort spelers moet je echt wel weten wat je zegt en wat je doet."

"Ik denk dat die jongen uitermate geschikt is, maar je hoort hem niet. Hij heeft het dit seizoen weer goed gedaan, en blijft simpel in de Eredivisie. Als bestuurslid zou ik daar wel vertrouwen in hebben, geen twijfel over mogelijk."

Even later komt Advocaat nog een keer terug op Pastoor. "Die Pastoor zou ook heel goed bij Ajax passen. Ik vind het toch frappant dat hij niet genoemd wordt. Ik vind het echt een goede trainer. Als je alle namen hoort, dan hoort hij er zeker bij."

Dick Schreuder


Eerder op maandag wist de Spaanse sportkrant Marca te melden dat Dick Schreuder kandidaat nummer één is voor de opvolging van Slot bij Feyenoord. Zijn prestaties bij achtereenvolgens PEC Zwolle en CD Castellón zouden dermate veel indruk hebben gemaakt, dat de 52-jarige trainer bovenaan het Rotterdamse kandidatenlijstje prijkt. Schreuder heeft echter nog een driejarig contract aan de Spaanse oostkust.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Denk je dat Alex Pastoor een goede trainer voor Feyenoord zou zijn?

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
2
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
11
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
19
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties