Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voorzitter Bayern sluit vrede met Dortmund: 'Dat moet mogelijk zijn'

Laatste update:

Bayern redde Dortmund aan het begin van deze eeuw van het faillissement, door een lening van twee miljoen euro te verstrekken. Hans-Joachim Watzke van die Borussen deed denigrerend over die lening en stelde dat daar een flinke rente betaald moest worden. Hopfner noemde Watzke daarop een 'leugenaar' en Watzke reageerde weer door te stellen dat hij niets meer met Hopfner te maken hoefde te hebben en later noemde hij Karl-Heinz Rummenigge een 'huichelaar', omdat die in alle openbaarheid over de gelimiteerde transfersom van steraanvaller Marco Reus had gesproken.

"Ik denk niet dat Rummenigge degene is die het verdiend om een huichelaar genoemd te worden", zegt Hopfner in het interview. "We moeten namelijk niet vergeten wie begonnen is, want dat is meneer Watzke. Hij heeft zich meermaals uitgelaten over de lening van Uli Hoeness en noemde daarbij valse rentepercentages. En bovendien: Hoeness is Moeder Teresa niet. Hij hielp Dortmund, maar krijgt nu stank voor dank. Om Rummenigge dan nu voor een huichelaar uit te maken, vind ik niet echt redelijk. Of ik mij aan Watzke heb gestoord? Absoluut."

"Als Bayern wordt aangevallen, dan verdedig ik de club", vervolgt Hopfner, eerder al vicevoorzitter was van der Rekordmeister. "We hebben ook het recht om ons te verweren tegen dergelijke uitlatingen. Ik vind het hele gedoe met Dortmund wel overbodig. We hoeven heus niet met elkaar op vakantie te gaan of voor ieder duel met elkaar te eten en net doen alsof we het zo gezellig met elkaar hebben. Maar we moeten elkaar wel de hand kunnen blijven schudden. Een normale omgang moet mogelijk zijn."

Voor welke club heb jij meer sympathie?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
5
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
13
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
15
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties