Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voorzitter verklapt: bod van 30 miljoen uitgebracht en van 32 miljoen aanstaande

Laatste update:

West Ham wil in ieder geval een nieuwe topspits halen en David Sullivan, een van de twee voorzitters van de club, liet maandagavond bij Sky Sports weten dat er al een bod van dertig miljoen euro is uitgebracht op een speler uit de Ligue 1. Hij wilde niet verklappen om wie het ging, maar West Ham is in de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan aanvallers Alexandre Lacazette van Olympique Lyon en Michy Batshuayi van Olympique Marseille.

West Ham is nog in afwachting van een reactie op dit bod, maar richt niet alle pijlen op een speler: Sullivan verklapte ook nog eens dat West Ham deze week nog een bod van 32 miljoen euro zal gaan uitbrengen op een speler die al in Engeland speelt. Ook nu noemde Sullivan geen naam, maar veel supporters van West Ham die actief zijn op Twitter denken dat het om Christian Benteke van Liverpool gaat. Theo Walcott van Arsenal wordt ook genoemd.

West Ham speelt dinsdagavond zijn laatste thuiswedstrijd op Boleyn Ground en verhuist vervolgens naar het Olympisch Stadion. The Hammers willen graag met een grote naam de nieuwe thuishaven betreden en worden in de tabloids eigenlijk dagelijks aan bekende spelers gelinkt. Het zijn dus echter niet zomaar geruchten; West Ham is echt actief bezig en bereid om met geld te smijten, zo kunnen we opmaken uit de woorden van Sullivan.

Denk je dat West Ham United kan uitgroeien tot een Champions League-club?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties