Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vorig seizoen had ik al zoiets van: 'Ik moet echt meer gaan spelen bij PSV''

Laatste update:

"Die shirtjes zijn zo klein. Ze stoppen het vaak in de was en in de droger. Ik vind het lekker, zo'n trui eroverheen. Te warm? Nee, joh. Ritsje open en gewoon gaan", is met een glimlach zijn uitleg tegenover De Telegraaf. De kersverse Oranje-international werkte dit seizoen onder trainer Mark van Bommel op tot een basisspeler en merkt dat hij daardoor veel meer in de belangstelling staat dan in het verleden het geval was.

Ondanks dat de kritieken op zijn spel over het algemeen goed zijn, vergeet hij niet waar hij vandaan is gekomen: "Maar natuurlijk, ik had vooraf ook niet verwacht dat ik zes Champions League-wedstrijden zou spelen. En bij Oranje keek ik de eerste keer echt mijn ogen uit. De tweede keer was ik meer mezelf en een van de jongens." De in 2016 van Almere City FC overgenomen middenvelder wist van tevoren al dat dit het seizoen van zijn doorbraak moest worden, zo geeft hij aan.

"Vorig seizoen had ik al zoiets van: 'Oké, ik moet voor mijn ontwikkeling echt meer gaan spelen.' Dat is geen kritiek naar iemand anders toe. Ik was vooral teleurgesteld in mezelf, want je moet het zelf doen. Met de nieuwe trainer wist ik dat ik mijn kansen in eigen hand had", legt hij uit. PSV heeft ondanks de knappe resultaten in de eerste seizoenshelft slechts een voorsprong van twee punten op eerste achtervolger Ajax en Rosario weet wat er nodig is in de strijd om de landstitel: "We hebben een heel nuchter team. Als je ziet hoe wij hier in Doha bezig zijn, hoeveel plezier we hebben, dat is mooi om te zien. Ik weet zeker dat wij op dezelfde manier doorgaan."

Denk jij dat PSV het seizoen af gaat sluiten met de landstitel?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
38
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties