Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vormdip Toornstra niet te verklaren: 'Soms kan je geen oorzaken vinden'

Laatste update:

"Ik houd niet van theorieën, van ballen die hij nu mist zullen er in De Kuip wel ingaan. Daar geloof ik niet in. Ik kan er heel lang over praten en op zoek gaan naar oorzaken, maar soms zijn die er niet", zegt De Wolf in gesprek met RTV Rijnmond over het feit dat Toornstra alleen in thuiswedstrijden tot scoren komt voor Feyenoord.

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

"Het is echt niet zo dat hij bij een kans in een uitduel al in zijn hoofd heeft zitten dat hij een bal niet binnen gaat schieten. Zo werkt dat niet", vervolgt de oud-speler van de Rotterdammers over Toornstra. Trainer Giovanni van Bronckhorst sprak afgelopen week zijn steun uit richting Toornstra. "Hij is ook de hele week met hem aan de slag. Dat is het jammerlijke, dat wij dat niet zien. Als Gio dat zegt, dan geloof ik dat."

Ben jij het met John de Wolf eens?

Meer nieuws

Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
17
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
60
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties