Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vormdip voor Real Madrid: 'Maar een crisis? Daar is geen sprake van'

Laatste update:

"We willen weer winnen in Bernabéu en we willen een verrassing voorkomen", laat nieuweling Lucas Silva optekenen in de Spaanse media. "Een crisis? Nee, daar is geen sprake van. Het momentum is niet aan onze zijde, maar we zijn niet in paniek. Soms gaat het gewoon niet zoals je het wil. We moeten harder werken, uit deze fase geraken en wedstrijden gaan winnen."

Wat betreft de ontmoeting met Schalke 04 is ook trainer Carlo Ancelotti voorzichtig. "Duitse teams hebben altijd veel kwaliteit. We moeten oppassen", laat de oefenmeester weten. "Vorig seizoen hebben we in beide wedstrijden tegen Schalke 04 een goed resultaat geboekt, maar dat telt nu niet meer. Alles begint weer op nul."

-
Is het crisis bij Real Madrid?

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
6
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
15
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties