Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vormer is plek kwijt: 'De uitleg van de trainer? Heb ik geen begrip voor'

Laatste update:

De dertigjarige aanvoerder baalt van de huidige situatie, zo vertelt hij in een interview met Sporza: "Een vormdip? Ik weet het niet. Ik doe elke dag mijn stinkende best, maar het komt er even niet uit. Vorig jaar zat alles wel mee. Maar ik knok me wel terug."

"De uitleg van de trainer? Daar heb ik geen begrip voor. Ik wil altijd spelen. De trainer maakt zijn keuzes en ik moet me daar aan houden. Met zijn uitleg heb ik niks te maken." Vormer speelt sinds medio 2014 voor Club Brugge; hij kwam toen over van Feyenoord en diende daarvoor Roda JC Kerkrade en AZ.

De viervoudig international van het Nederlands elftal speelde tot dusverre 199 wedstrijden voor Club en was daarin goed voor 41 doelpunten en 46 assists. "Ik kan alleen maar gas geven als ik inval en dat heb ik tegen Genk ook geprobeerd. Zo ga ik gewoon door. De vorm komt wel weer terug. Geloof me."

Zou jij Ruud Vormer selecteren voor Oranje als jij Ronald Koeman was?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
4
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties