Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vormer krijgt Gouden Schoen van Van Gaal: 'Ik zag het dus goed'

Laatste update:

Sinds zijn vertrek bij Feyenoord en zijn aankomst in de Jupiler Pro League heeft de 29-jarige Vormer 166 wedstrijden gespeeld voor Club, met 36 doelpunten en 38 assists tot gevolg. Vormer is aan zijn vierde seizoen in West-Vlaanderen bezig en werd met Club al bekerwinnaar (2015), landskampioen (2016) en winnaar van de Belgische Supercup (2016).

Ruud Vormer wint de Gouden Schoen, maar het is toch echt KONING LOUIS👑 die de show steelt op het podium!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 7 februari 2018

Toen Club Vormer weghaalde uit Rotterdam, hadden weinigen verwacht dat Vormer zou uitgroeien tot bepalende speler met indrukwekkende cijfers. Door zijn goede spel en leiderschapskwaliteiten wist de middenvelder de afgelopen jaren zijn stempel te drukken bij de koploper in België. De ex-speler van onder meer AZ en Roda JC Kerkrade ligt nog tot medio 2020 vast en Vormer heeft naar eigen zeggen absoluut geen haast zijn heil ergens anders te zoeken.

Vormer kreeg de prijs uitgereikt door Louis van Gaal, onder wie hij op achttienjarige leeftijd debuteerde bij AZ. "Ik zag het dus goed", grapte de coach. "Bij Roda JC zag ik hem vervolgens groeien, bij Feyenoord zag ik hem lijden. Hij liet België vergeten dat hij een Nederlander is. Hopelijk krijgt hij nu ook een kans bij Oranje, al beslis ik daar zelf niet meer over. Ruudje Vormer is een speler die iedere trainer wil hebben. Iemand die het team boven het individu stelt, iemand die het team beter maakt en die belangrijk is in de kleedkamer."

Ruud Vormer is de terechte winnaar van de Gouden Schoen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties