Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vormer op weg naar Belgische topclub, El Ahmadi gaat maandag tekenen

Laatste update:

Volgens Van Geel is Feyenoord al rond met de Belgische topclub en is het nu zaak dat ook de speler tot een akkoord komt. De 26-jarige controleur kwam in de zomer van 2012 naar Rotterdam, maar wist nooit echt door te breken. Door het aanblijven van Jordy Clasie en het aantrekken van Jens Toornstra en binnenkort El Ahmadi, zijn de vooruitzichten ook dit jaar niet rooskleurig.

Van Geel liet namelijk weten dat El Ahmadi maandag zijn terugkeer in de Kuip zal bezegelen. De 29-jarige middenvelder komt over van Aston Villa, dat hem twee jaar geleden overnam van Feyenoord. Ook Clasie zal op de laatste dag van de transfermarkt zijn nieuwe verbintenis signeren: hij maakte eerder deze week al bekend tot medio 2018 bij te gaan tekenen.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties