Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

66-voudig international Turkije staat na vier jaar wéér voor pikante transfer

Laatste update:

In Turkije is de verwachting dat Gönül zaterdagavond tegen Genclerbirligi zijn laatste wedstrijd voor Besiktas zal spelen, waarna hij transfervrij naar Fenerbahçe zal verkassen. De naderende overstap wordt de rechtervleugelverdediger niet in dank afgenomen door supporters van Besiktas, daar hij momenteel na Necip Uysal en Atiba Hutchinson de langst dienende speler in de selectie van de Zwarte Adelaars is.

Het is niet de eerste keer dat Gönül een pikante transfer maakt, want in 2016 had hij Fenerbahçe na een dienstverband van negen seizoenen juist verlaten voor Besiktas. Gönül werd in de zomer van 2007 door Fenerbahçe opgepikt bij het huidige Hacettepe Spor en speelde in alle competities uiteindelijk 339 wedstrijden voor de Gele Kanaries, waarin hij goed was voor 12 doelpunten en 52 assists. Hij werd tweemaal kampioen van Turkije met Fenerbahçe en won tweemaal het bekertoernooi en drie keer de Turkse Super Cup.

Bij Besiktas werd de 66-voudig international van Turkije één keer landskampioen, in het seizoen 2016/17. Hij speelde in totaal 141 duels voor de club (9 doelpunten en 14 assists), waarvan 31 in de huidige voetbaljaargang. Besiktas staat nu met nog één speelronde voor de boeg vierde op de ranglijst, met één punt minder dan Sivasspor, dat morgenavond gelijktijdig aantreedt tegen Göztepe.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
64
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
14
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties