Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Vraag Messi wie hem beslissende passes geeft, hij zal zeggen Cesc'

Laatste update:

Xavi en Andrés Iniesta worden doorgaans gezien als de belangrijkste secondanten die sterspeler Lionel Messi heeft bij Barça, maar volgens Wenger wordt Fàbregas daarbij ten onrechte over het hoofd gezien. "Cesc is niet alleen een grote persoonlijkheid, maar ook een extreem intelligente voetballer. Hij ziet alles eerder dan andere spelers op het veld", laat de Arsenal-coach weten aan Eurosport.

"Dat is zijn grootste kwaliteit. Spelers met zijn visie zijn degenen die ervoor zorgen dat je een winnend team wordt. Het is alsof hij binnen de lijnen een telescoop in zijn hoofd heeft", vervolgt Wenger. "Ik denk dat het interessant zou zijn als tijdens een wedstrijd wordt gefilmd waar hij allemaal naar kijkt. Hij kijkt voortdurend om zich heen, om te zien wat er om hem heen gebeurt", weet le Professeur.

"Als hij de bal krijgt, heeft hij al gezien hoe de situatie is. Hij heeft een kaart van het voetbalveld in zijn hoofd, van de eerste tot en met de laatste minuut. En hij is een afmaker, want zijn passes geven altijd de doorslag. Als je Messi op een dag vraagt wie de speler is van wie als eerste een beslissende pass verwacht, dan zal hij antwoorden dat dit Fàbregas is", voorspelt Wenger.

De ervaren oefenmeester treurt ondertussen nog altijd om het vertrek van de spelverdeler. "Fàbregas zei eens dat hij erg verdrietig was toen hij Arsenal verliet. Hij was niet de enige! Ik heb gevochten om hem bij ons te houden, maar diep van binnen wist ik ook wel dat hij weg zou gaan. Hij is opgegroeid in Barcelona, zijn opa werkte voor de club, hij doorliep er de jeugdopleiding, ze hadden het beste team ter wereld", somt de Fransman op.

"Ik gaf me daarom over aan zijn wens om terug te keren, ik denk dat dat ook de meest logische beslissing was. Ik bewonder hem: hij kwam hier op zijn zestiende, samen met zijn moeder. 'Ik kom naar Arsenal omdat ik weet dat je vertrouwen in me zult hebben', vertelde hij. Ik vraag me soms af waar hij toen de persoonlijkheid vandaan haalde. Ik heb er veel respect voor, dat hij zijn club destijds verliet."

Denk je dat Cesc Fàbregas ooit nog terugkeert bij Arsenal?

Meer nieuws

Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
2
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
51
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties