Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vraagprijs van Ajax vormt geen obstakel voor geïnteresseerd Atlético'

Laatste update:

Simeone wil een vleugelaanvaller aan zijn selectie toevoegen en ziet in Neres de perfecte kandidaat voor deze vacature. Met Thomas Lemar, Vitolo en Ángel Correa herbergt de selectie van Atlético Madrid drie vleugelaanvallers, terwijl Gelson Martins verhuurd is aan AS Monaco. De Monegasken zouden de Portugees graag definitief willen overnemen van los Colchoneros, al is hier nog geen akkoord over bereikt. Er gaan in ieder geval in de voorste linie de nodige mutaties plaatsvinden bij Atlético.

Antoine Griezmann heeft aangekondigd dat hij Atlético gaat verlaten, terwijl het onduidelijk is of Diego Costa in de Spaanse hoofdstad zal blijven. De spits lijkt zich met zijn gedrag onmogelijk te hebben gemaakt bij de nummer twee van LaLiga en mag om die reden vertrekken. De voorste linie van Atlético kan daarom wel een impuls gebruiken en Neres zou daarvoor moeten zorgen. Er is echter een stuk meer belangstelling voor de Braziliaanse aanvaller van Ajax.

Onder meer Paris Saint-Germain, AC Milan en Everton zouden achter Neres aanzitten. Atlético is op de hoogte van de concurrentie in de strijd om de aanvaller en weet dat Ajax daardoor een forse vraagprijs zal hanteren. Dit zou echter geen obstakel moeten vormen voor de Madrilenen. Neres, komende zomer met Brazilië actief op de Copa America, was dit seizoen in dienst van Ajax in vijftig officiële wedstrijden goed voor twaalf doelpunten en vijftien assists. Zijn contract in Amsterdam loopt nog tot medio 2022 en de kersvers kampioen van Nederland verlangt naar verluidt minimaal vijftig miljoen euro.

Zou Atlético Madrid een goede stap zijn voor David Neres?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
10
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
24
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
331
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties