Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vraagtekens rondom 'paniekaankoop' Van de Beek: 'Ik snap het gewoon niet'

Laatste update:

"Donny van de Beek komt op mij over als een paniekaankoop van Manchester United. Ik snap het gewoon niet. Ze hebben net 44 miljoen euro uitgegeven voor een positie die al sterk bezet was", stelt de oud-speler van onder meer Arsenal en Aston Villa in gesprek met de Daily Star. "En hoe gaat hij samenspelen met Pogba en Fernandes? Je hebt iemand nodig die controlerend kan spelen."

Van de Beek na mislopen transfer Real Madrid: 'Ben ook blij met keuze United'

"Deze aankoop wekt bij mij de schijn van: 'Oh, we hebben nog niemand gekocht, laten we dat maar gaan doen, wie kunnen we krijgen?'", gaat Merson verder. De voormalige middenvelder zag na de corona-onderbreking juist verbetering bij het middenrif van Manchester United: "Fred deed het steeds beter en ze hebben Scott McTominay ook nog, die zullen bijna geen wedstrijd meer spelen. En ze hebben Nemanja Matic ook een nieuw contract gegeven. Zouden ze dat ook gedaan hebben als ze geweten hadden dat Van de Beek zou komen? Het is gewoon niet logisch. Wie neemt deze beslissingen?"

Merson denkt dan ook dat Manchester United zich beter op het versterken van een andere positie had kunnen richten: "Het is net als toen ze achter Jadon Sancho aangingen. Als ze Sancho halen, speelt Mason Greenwood weer niet. Wat mij betreft hebben ze nog een centrale verdediger nodig." Dayot Upamecano van RB Leipzig wordt genoemd als de gedroomde aanwinst van manager Ole Gunnar Solskjaer. De Fransman moet samen met Harry Maguire het nieuwe centrum van Manchester United gaan vormen.

Hoe kan Manchester United aantreden met Donny van de Beek in de basis?

Ole Gunnar Solskjaer heeft verschillende opties als een basisplaats in gedachten heeft voor Donny van de BeekLees artikel

Ben jij het eens met Paul Merson?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
6
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
9
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties