Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vrees over knieblessure Lisandro Martínez wordt werkelijkheid

Laatste update:

De voormalig Ajacied speelde een dijk van een wedstrijd tegen West Ham, tot het noodlot na iets meer dan een uur spelen toesloeg. Vladimír Coufal belandde na een duel vol op het been van de Argentijn, die aanvankelijk door wilde spelen.

Twee minuten later ging hij er echter weer bij zitten en moest hij noodgedwongen worden gewisseld voor Raphaël Varane. Volgens manager Ten Hag ziet het er 'niet goed uit' voor de centrumverdediger.

"Het ziet er niet goed uit, we kunnen nu alleen maar hopen dat het meevalt. We zullen moeten wachten op de juiste diagnose, maar het lijkt erop dat hij weer enkele duels moet laten schieten", gaf manager Erik ten Hag direct na de wedstrijd al aan.

"Het is niet alleen vervelend voor hem, maar voor het hele team", besloot Ten Hag, die zijn ploeg zondag overtuigend zag winnen van West Ham. Rasmus Højlund opende de score, waarna Alejandro Garnacho er met een dubbelslag 3-0 van maakte.

Het is niet de eerste keer zijn dat Ten Hag het zonder Martínez moet stellen. De linkspoot kwam dit seizoen pas acht Premier League-duels in actie. Hij kampte eerder met een voetblessure.

Tegen Wolverhampton afgelopen donderdag maakte Martínez pas weer voor het eerst de negentig minuten vol. Nu moet hij dus zeker twee maanden lang vanaf de kant toekijken.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
8
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
1
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
22
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties