Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrees Real Madrid komt uit: beroep tegen schorsing Jude Bellingham afgewezen

Laatste update:

Volgens de Spaanse sportkrant heeft de beroepscommissie het beroep van Real Madrid definitief verworpen. Daardoor moet Bellingham de komende twee duels van de Madrilenen noodgedwongen toekijken. Eerder werd al bekend dat Real Madrid woedend is over het bewuste besluit van scheidsrechter Jesús Gil Manzano.

In de Spaanse voetbalmedia ging het na zaterdagavond nergens anders meer over dan de slotminuut van het duel tussen Valencia en Real Madrid (eindstand 2-2). Terwijl de Spaanse recordkampioen bezig was met een kansrijke aanval in jacht op de 2-3, floot Manzano af. Een seconde later lag de bal in het doel via het hoofd van Bellingham.

Door het fluitsignaal van Manzano was het doelpunt echter ongeldig. De spelers van Real Madrid stormden vervolgens woedend op de leidsman af. Bellingham ging in de ogen van de Spaanse arbiter dusdanig over de schreef dat hij rood kreeg.

"In minuut 99+9 kwam Real Madrid-speler Jude Bellingham op agressieve wijze naar mij toe gerend, waarna hij meerdere keren schreeuwde: 'Het is een f*cking goal'", tekende Manzano achteraf op in het scheidsrechtersrapport. Die vijf woorden komen Bellingham nu duur te staan met een schorsing voor twee LaLiga-wedstrijden.

De beslissing van Manzano om Bellingham de rode kaart te tonen maakte Carlo Ancelotti woedender dan het 'afgekeurde' doelpunt. "Ik begrijp het niet. Bellingham heeft heel beleefd gesproken", zei Ancelotti direct na de wedstrijd al tijdens een persmoment.

Door de uitspraak van de Spaanse voetbalbond komt de vrees van Real Madrid om Bellingham te moeten missen uit. De Engelsman is sinds zijn komst afgelopen zomer de absolute sterspeler en tevens clubtopscorer bij de recordhouder van de Champions League. Tot dusver speelde Bellingham al 31 officiële wedstrijden voor Real Madrid, waarin hij goed was voor 20 doelpunten en 9 assists.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties