Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vreselijke blunder van Donnarumma kost AC Milan twee punten

Laatste update:

Pescara hoopte voor het eerst sinds 1981 te winnen van Milan en werd een handje geholpen door de tegenstander, want aanvoerder Gabriel Paletta maakte na twaalf minuten een eigen doelpunt. De verdediger speelde de bal hard terug op Gianluigi Donnarumma en doordat de doelman het leer niet kon controleren, kwam Pescara op voorsprong te staan. Donnarumma stond later beter op te letten bij een kans van Jean-Christophe Bahebeck en zag het na 41 minuten aan de andere kant 1-1 worden. De thuisploeg kreeg de bal de zestien niet uit en daardoor kon Mario Pasalic van dichtbij met een volley scoren.

I Rossoneri hoopten in de tweede helft door te drukken, maar speelden flets en kwamen amper tot kansen. De beste mogelijkheden waren voor Gianluca Lapadula, die na tachtig minuten op de voeten van keeper Vincenzo Fiorillo schoot, en Alessio Romagnoli (paal). Pescara toonde in het grootste gedeelte van het tweede bedrijf de meeste aanvalslust, maar kwam niet verder dan een gevaarlijke vrije trap van Cesare Bovo en een schot van Ahmad Benali, dat in de korte hoek werd gekeerd door Donnarumma.

Gigio Donnarumma blijkt toch gewoon menselijk te zijn. Lekkere terugspeelbal ook! 😱😳

Geplaatst door voetbalzone op zondag 2 april 2017

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties