Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vriendin Alessandro Bastoni openbaart doodsbedreigingen van Barça-fans

Laatste update:

In de absolute blessuretijd vond het Nederlandse VAR-duo Pol van Boekel en Dennis Higler het niet nodig om Vincic naar het scherm te roepen bij de handsbal van Dumfries. De Nederlander kreeg de bal, net als bij een eerder afgekeurd Barça-doelpunt, ietwat onfortuinlijk op zijn hand in het eigen zestienmetergebied. Dat Vincic zelf niet ging kijken bij het scherm, maakt Xavi tijdens de persconferentie furieus. "Ik ben echt woedend, want ons is onrecht aangedaan."

Na afloop van het duel keerde een deel van de Barcelona-aanhangers zich tegen Bastoni. De verdediger ontving verschillende doodsbedreigingen via het Instagram-account van zijn vriendin, die de berichtten publiceerde met de begeleidende tekst: 'Hoe walgelijk ben je?'. In de berichten wordt geopperd om Bastoni's benen te breken en ervoor te zorgen dat hij nooit meer zou kunnen voetballen. Ook wordt gedreigd een pistool op zijn hoofd te zetten en af te vuren.

Barcelona dacht in de 67ste minuut al de gelijkmaker op het scorebord te zetten toen Pedri de bal achter André Onana schoot. Higler en Van Boekel, het VAR-duo van dienst, besloten scheidsrechter Slavko Vincic naar het scherm te roepen. Uit een herhaling bleek dat Ansu Fati de bal via zijn hand bij Pedri bracht, waardoor de Sloveense leidsman besloot het doelpunt te annuleren. Uiteindelijk werd Hakan Çalhanoglu de matchwinner in Milaan met zijn doelpunt vlak voor rust. Komende woensdag staat de return op het programma in Catalonië.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
36
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties