Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vriendin Ronaldo onthult bijzondere maatregel om blessure te voorkomen

Laatste update:

Dat Rodriguez niks aan het toeval overlaat, blijkt wel. "Het vervangen van een gloeilamp in ons huis is onmogelijk, want we hebben zulke hoge plafonds", vertelt de 27-jarige Rodriguez. "'Als jij Cristiano Ronaldo was, zou je dan een gloeilamp vervangen enkele meters boven de grond? Beter van niet. Hij moet goed voor zichzelf zorgen en er alles aan doen om de beste te zijn in wat hij doet. De rest doe ik wel. Ik zorg dat het allemaal goed gaat."

De voorzichtigheid van de Argentijnse zal ongetwijfeld verband houden met het feit dat Ronaldo begin februari 36 is geworden. Desondanks lijkt de Portugees international het scoren nog niet te zijn verleerd. Dit seizoen staat de teller alweer op negentien treffers, waarmee Ronaldo de topscorerslijst in Italië aanvoert voor Romelu Lukaku, Luis Muriel, Ciro Immobile en Zlatan Ibrahimovic. "Het is logisch dat Cristiano gefocust is op zijn passie voetbal", gaat Rodriguez verder. "Hij kookt ook niet. Na een ochtendtraining verdient hij het om een goede warme maaltijd te krijgen die met liefde is bereid. We hebben een kok en soms kook ik."

Het stel vierde in november de derde verjaardag van hun dochtertje Alana Martina. Ronaldo had al een dochter en twee zoons. "We hebben een huis met een tuin, waar de kinderen kunnen spelen. We komen niets tekort. De mensen hier in Turijn zijn vriendelijk en ik ben gelukkig hier", vertelt Rodriguez, die bijna drie jaar in Italië woont nadat Ronaldo Real Madid inruilde voor Juventus. "Rustig shoppen zit er niet in. Al kunnen we soms onopgemerkt ontspannen dankzij onze mondkapjes. Cristiano is een fantastische papa en de partner van mijn dromen."

Desondanks erkent Rodriguez dat haar geliefde niet altijd te genieten is. "Als een wedstrijd niet goed ging, dan is Cristiano niet bepaald het zonnetje in huis. Anderzijds beseft hij wel hoe voetbal in elkaar zit. Soms verlies je, soms win je. Hij zal altijd beter willen worden. Hij is zelfkritisch, verantwoordelijk en gepassioneerd. Aanvankelijk schaamde ik mij om samen met hem te sporten. Hij is en blijft Cristiano Ronaldo. Maar uiteindelijk is dat veranderd - ik voelde me snel op mijn gemak. Hij is mijn inspiratie en grote liefde."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
6
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
31
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
4
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties