Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vriendin van Timber start zoektocht naar woning: 'Gaat vermoedelijk vertrekken'

Laatste update:

De presentator van de talkshow heeft informatie waaruit blijkt dat Timber aan zijn laatste maanden bezig is in Amsterdam. "Het schijnt dat zijn vriendin al een huis aan het zoeken is in Liverpool", stelt Genee bij het voetbalpraatprogramma. "Die is er ook druk mee bezig, dus die gaat waarschijnlijk ook snel vertrekken." Andy van der Meijde staat daar niet van te kijken. "Dat zie je ook soms in het veld, dat hij denkt: was ik nou maar eerder weggegaan", aldus de voormalig buitenspeler.

Wesley Sneijder vindt Timber 'echt een goede verdediger'. "Hij is ook heel goed aan de bal. Dat is echt een slimme jongen", aldus Sneijder, die echter ook meteen een gevaar ziet voor de Oranje-international. "Hij gaat elk kopduel verliezen met die kleerkasten in de Premier League. Dat wordt zijn ondergang. Lisandro Martínez is ook klein, maar die komt overal bovenuit. Dat had ik vroeger met Cannavaro. Die is ook klein, maar won elk kopduel."

Wim Kieft vraagt vervolgens welke spelers nog meer interessant zijn om te verkopen bij Ajax. Genee springt daar meteen op aan door te stellen dat Edson Álvarez afgelopen winter vijftig miljoen moest opleveren. "Dat is een goede terreinknecht", lacht Sneijder. Álvarez prijkte enkele maanden geleden op het wensenlijstje bij Chelsea, maar moest toen toezien hoe Ajax de poot stijf hield. Verwacht wordt dat hij deze zomer wel vertrekt.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
9
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties