Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vroegtijdige komst Kroes niet uitgesloten: 'Dan moet Ajax aan tafel komen'

Laatste update:

Presentator Milan van Dongen opent het onderwerp door de situatie van Arne Slot en Alex Kroes te vergelijken. Slot vertrok plots bij AZ om bij Feyenoord aan de slag te gaan, waar Kroes een functie als algemeen directeur bij Ajax ambieert. "Het verschil is dat we het ene in de krant hebben moeten lezen (vertrek Slot, red.) en het andere hebben we medegedeeld gekregen", vertelt Eenhoorn. "Ik heb helemaal niks tegen clubs of personen. Als wij ons verzetten is dat tegen overkoepelende organisaties. Ik weet goed hoe de grote competities in de wereld geleid worden en daar gaat het wel wat anders aan toe. Een van die verschillen is dat als jij geïnteresseerd bent in iemand die ergens anders werkt, dan bel je die werkgever op", blikt Eenhoorn terug.

"Alex is bij mij geweest om te vertellen dat hij naar Ajax ging", vervolgt de algemeen directeur. "Uiteindelijk is er contact geweest tussen de voorzitter van onze RvC en die van Ajax. Die hebben de dag daarna met elkaar gezeten en toen hebben wij aangegeven dat het voor ons niet om geld ging maar om iets anders", licht Eenhoorn toe. "Dat vond hij (de oud-voorzitter van de RvC van Ajax, Pier Eringa, red.) een hele goede richting en toen heeft hij gevraagd of wij dat op papier wilden zetten. Wij hebben dat netjes gedaan, maar hebben daar tot de dag van vandaag geen reactie op ontvangen."

"En dan kom je in een traject waar je met Alex Kroes gaat zitten, wat men liever had", duidt Eenhoorn. "Toen zijn we uitgekomen op een concurrentiebeding van 12 maanden en daar hebben we 6,5 maand van gemaakt, met 50.000 euro voor een goed doel." Vervolgens stelt Hans Kraay junior de vraag of het gerucht klopt dat Kroes morgen nog mag beginnen bij Ajax als de Amsterdammers de komende jaren van spelers en personeel van AZ afblijft. "Ook dat is onzin, ik heb al veel onzin gelezen", is Eenhoorn duidelijk. "Het gaat gewoon om: hoe ga je met elkaar om."

"Maar je hebt toch wel ergens de ziekte over in, hoe dat gegaan is met Kroes", stelt Kraay junior. "Nou ja, je hebt bepaalde verwachtingen met elkaar, wij waren ook verrast. Dat heeft te maken met hoe je de wedstrijd begint", vertelt Eenhoorn, die benadrukt dat AZ wel een goede verstandhouding heeft met Ajax. "Is het uitgesloten dat hij ook maar een dag eerder start dan 15 maart?", vraagt Kraay junior vervolgens. "Dan moet Ajax aan tafel komen", countert Eenhoorn. "Laat Ajax zichzelf gewoon melden als ze dat belangrijk vinden."

Meer nieuws

Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
10
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
27
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties