Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vrouw van Real-speler dropt bommetje: 'We staan klaar om te verhuizen'

Laatste update:

Het was een transfer om van te likkebaarden voor Lunin. Ruim vijf jaar geleden wekte de goalie de interesse van het grote Real en maakte hij voor ruim acht miljoen euro de overstap van Zorya Lugansk.

Meer: Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois

Dat Lunin werd gehaald als stand-in werd hem meteen duidelijk gemaakt, maar dat hij zelfs niet het vertrouwen zou krijgen bij een blessure van eerste keus Thibaut Courtois steekt. Laatstgenoemde raakte in de voorbereiding zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Waar Lunin had verwacht zijn kans te krijgen, ging Real Madrid de markt op voor een vervanger van Courtois. Uiteindelijk vond de club in Kepa Arrizabalaga de geschikte kandidaat. Afgelopen week mocht Lunin bij afwezigheid van Courtois én Kepa zich echter toch laten zien.

In het Champions League-duel met SC Braga (3-0 winst) stopte hij na zes minuten een penalty en ook tegen Valencia (5-1 winst) stond hij uitstekend te keepen zaterdagavond. Reden voor Tomazova om de clubleiding van Real aan het denken te zetten.

In een Q&A op Instagram kreeg de influencer, die 70.000 volgers heeft op Instagram, de vraag hoe de toekomst van haar man eruitziet bij Real. "Als er een club komt die hem laat spelen, vertrekken we", liet ze geen ruimte voor twijfel. "We staan klaar om te verhuizen."

Lunin, die door Real al werd verhuurd aan CD Leganés, Real Valldolid en Real Oviedo, ligt nog tot medio 2024 vast bij de Koninklijke. Tot dusver stond de Oekraïner in 21 officiële wedstrijden tussen de palen. Daarin hield hij zes keer de nul.

Meer nieuws

Meerdink gaat in op toekomstperspectief bij AZ: 'Dan wordt het lastig voor mij'
0
Michael van Praag droeg tevergeefs oud-collega van de KNVB voor bij Ajax
4
Bayern stuit in zoektocht naar nieuwe trainer op vraagprijs van 100 miljoen
18
Vivianne Miedema neemt na zeven jaar afscheid van Arsenal
20
Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
2
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties