Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vrouw Zahavi vastgebonden en mishandeld in bijzijn van kinderen'

Laatste update:

Aangekomen in Tilburg vertrok Zahavi direct per auto naar zijn huis in Amsterdam, waar hij woonachtig is omdat daar een grotere Israëlische gemeenschap leeft en de spits en zijn gezin snel konden acclimatiseren. De overval werd gepleegd door één en mogelijk twee overvallers; een verdachte zou zich als pakketbezorger hebben voorgedaan om het huis binnen te dringen. De echtgenote van de aanvaller en de kinderen zouden zijn bedreigd met vuurwapens. De vrouw van Zahavi is volgens De Telegraaf vastgebonden en mishandeld in het bijzijn van de kinderen.

Volgens het Eindhovens Dagblad was de vrouw van Zahavi volledig in paniek toen zij hem belde. Ze moest hem van de overvallers bellen om te vragen waar de buit was. "Er ging ineens van alles door die bus", aldus PSV-aanvoerder Denzel Dumfries. "Niet letterlijk natuurlijk, maar we kregen live mee wat er aan de hand was." Ook de Duitse linksback Philipp Max was onder de indruk van wat er zich afspeelde. "Eran zei bij zijn vertrek nog dat we ons op de wedstrijd moesten concentreren. De trainer heeft iedereen voor de wedstrijd nog geïnformeerd dat het naar omstandigheden in orde was en dat gelukkig niemand gewond was geraakt. Voor ons was er een extra motivatie om te winnen en dat is ons gelukt."

"We zijn met onze gedachten bij Eran en zijn familie", reageerde PSV-trainer Roger Schmidt na afloop van de 0-2 zege op Willem II in gesprek met ESPN. "Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Desondanks is dit verschrikkelijk voor de hele familie. Iedereen kan zich misschien wel voorstellen hoe zij zich op dit moment voelen. Iedereen was geschokt en wilde winnen voor Eran. We hopen allemaal dat het goed gaat met zijn familie. Wat kan ik nog zeggen? Dit is niet voor te stellen. Het is ongelooflijk."

Voorafgaand aan de wedstrijd besprak Schmidt de situatie van Zahavi met de spelersgroep. "We hebben de spelers moeten informeren, want Eran vertrok meteen toen hij het hoorde. We hebben erover gesproken en boden iedereen de kans om even met familie te praten, zodat iedereen met een goed gevoel de wedstrijd in ging. Daarna hebben we geprobeerd om ons te focussen op de wedstrijd. We wilden voor Eran winnen." Cody Gakpo bevestigt in het regionale dagblad de woorden van zijn trainer. "We hebben allemaal even bij onze eigen familie gecheckt of iedereen veilig was." PSV won in Tilburg door een doelpunt van Donyell Malen en een eigen doelpunt van Derrick Köhn.

-

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties