Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vrouwelijke manager van MVV legt functie neer na pikante foto: 'Waanzin'

Laatste update:

De veelbesproken foto is gemaakt tijdens een themafeest. Luijendijk poseert in een rood korset en jarretels en kijkt lachend naar de camera. De pikante foto kwam met haar goedkeuring naar buiten, wat al snel tot verbazing en discussie leidde op de burelen van MVV. Als gevolg hiervan heeft de commercieel manager haar taken neergelegd in De Geusselt.

"Per ommegaande zal ik deze functie niet langer vervullen. De aanleiding hiervan is de onderstaande foto gemaakt op een themafeest in privé sfeer welke met mijn goedkeuring destijds openbaar is gemaakt", schrijft Luijendijk vrijdag in een verklaring op haar LinkedIn-pagina.

"Een enkeling heeft aangegeven de foto als ongepast te ervaren, uit hoofde van de functie die ik voor MVV uitoefende. De foto offline halen werd niet als afdoende ervaren en heeft uiteindelijk geleid tot het einde van de samenwerking", voegt de vertrokken manager daaraan toe.

Luijendijk begon september vorig jaar aan haar werkzaamheden als commercieel manager. Ze kwam binnen bij MVV op voorspraak van Laura van Leeuwen, de eerste vrouwelijke algemeen directeur van een club in het betaald voetbal in Nederland.

De pikante foto van Melina Luijendijk waar bij MVV ophef over ontstond.

Voor Luijendijk eindigt haar avontuur bij MVV dus al snel, maar wrok richting Van Leeuwen en de overige directieleden van MVV koestert ze niet. "Desondanks sta ik nog steeds 100% achter Laura en haar visie. Ik steun haar ten volle in datgeen wat zij voor ogen heeft met en voor deze prachtige club. Helaas zal ik daaraan geen bijdrage meer leveren. Het is daarom met een glimlach en een traan dat ik afscheid neem van MVV."

MVV
MVV heeft nog geen verklaring afgegeven op de clubsite en wil in een reactie aan De Telegraaf ook niet bevestigen dat Luijendijk daadwerkelijk is vertrokken. "Dit is een kwestie tussen werknemer en werkgever, daar doen wij geen uitspraken over", aldus een woordvoerder van de club.

De Oranjewinter
De kwestie komt vrijdagavond ter sprake in De Oranjewinter. "Waanzin", reageert Valentijn Driessen. "Dit gaat natuurlijk helemaal nergens over. Dit lijkt wel een stok om iemand mee te slaan. Waarschijnlijk zijn er een paar commerciële partners die hebben gezegd dat dit niet kan."

"Maar ik heb gelezen dat zij die foto niet eens zelf op haar social media-kanalen heeft geplaatst", voegt Driessen daaraan toe. "Maar van een privéfeest... Dat dat dan weer naar buiten komt", verzucht tafelgenoot Jack van Gelder. "Dat vind ik natuurlijk ook heel vreemd."

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties