Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vucic belooft Tadic en consorten extra premie van een miljoen euro

Laatste update:

Vucic wenste Dusan Tadic en consorten succes en kondigde aan dat hij in overleg met de regering van Servië een miljoen euro voor hen zou opzij zetten als extra premie bij winst in het Estádio da Luz. "Zoals jullie zien ben ik niet bang voor een ander resultaat (...) Je verslaat ze daar en maakt onze mensen blij. Ik kom jullie vertellen hoeveel we jullie werk en inzet op het veld respecteren. In overleg met de regering van Servië zullen we voor jullie een extra premie van een miljoen euro geven om onder elkaar te verdelen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Aleksandar Vucic (@buducnostsrbijeav)

"Dat is om te laten blijken hoe belangrijk het voor Servië is om in Portugal te winnen. Ik ben ervan overtuigd dat jullie Portugal gaan verslaan. En we zullen ook elk ander resultaat respecteren als je vecht en je best doet. We weten dat je het zult doen. Deze wedstrijd betekent veel voor ons. Doe het voor onze mensen en win voor ons land", richtte Vucic zich in zijn toespraak tot de Servische voetballers.

Portugal kwam donderdag in en tegen Ierland niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel, 0-0, waardoor het team van bondscoach Fernando Santos en Servië de koppositie delen: zeventien punten uit zeven duels. De Portugezen hebben echter een beter doelsaldo, plus twaalf om plus acht, en dus moeten de Serviërs de laatste groepswedstrijd winnen om als eerste te eindigen. Alleen de groepswinnaars plaatsen zich immers direct voor het WK; de nummers twee zijn veroordeeld tot play-offs.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties