Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vurige wens dat Mbappé Real Madrid overslaat: 'Ik zou hem graag daar zien'

Laatste update:

"Het spijt me, Kylian, maar jij was niet de eerste speler die 'nee' zei tegen Real Madrid", verwijst Pires woensdag in gesprek met Le Media Carre naar een eerder mislukte poging van de Spaanse grootmacht om Mbappé binnen te halen.

Meer: Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG | Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund

"Ik weet niet welke beslissing hij uiteindelijk zal nemen, maar ik heb Real afgewezen omdat ik nog twee andere opties had", blikt Pires terug op zijn eigen loopbaan als voetballer. "Ik ben er zeker van dat als ik niet de kans had gehad om naar Arsenal of Juventus te gaan, ik naar Real Madrid zou zijn gegaan. Daar bestaat geen twijfel over."

Liverpool


Pires speelde jarenlang in de Premier League en hoopt dat Mbappé dezelfde route volgt. "Ik zou hem graag bij Liverpool zien. Het is een geweldige familieclub. Er is daar een goede structuur, geen druk en de fans zijn nuchter... En ik denk dat een samenwerking tussen Salah en Mbappé echt explosief kan zijn. Ik denk echt dat hij in staat is Real Madrid af te wijzen."

Alles wijst erop dat Mbappé aankomende zomer met een transfervrije status vertrekt bij PSG, al is zijn volgende club dus nog niet definitief bekend. Daarnaast hoopt trainer Luis Enrique dat de sterspeler besluit om zijn aflopende contract in het Parc des Princes alsnog te verlengen.

Rel


Er was afgelopen zondag een relletje tussen spits en trainer. Mbappé maakte Luis Enrique zondagavond uitvoor 'fils de pute', zo schreef Foot Mercato. Fils de pute betekent letterlijk vertaald h**renzoon, maar in Frankrijk wordt de term ook wel gebruikt om iemand voor kl**tzak uit te maken.

De Franse superster beledigde de Spaanse trainer van Paris Saint-Germain zondag toen hij na 65 minuten naar de kant werd gehaald in het duel met Olympique Marseille (0-2 winst).

Mbappé was zichtbaar geïrriteerd en nam na zijn wissel niet plaats op de reservebank van de Parijzenaars. De superster trok zijn jas aan en dook meteen de kleedkamer in.

Moet Kylian Mbappé voor Liverpool kiezen?

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
0
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
52
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
5
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
22
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties