Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vuurwerk op komst: Chelsea verhoogt bod naar 25 miljoen euro'

Laatste update:

Chelsea zou afgelopen week al ongeveer 21 miljoen euro hebben geboden op de creatieve middenvelder van 24 jaar. Dat vond Shakhtar geen marktconform bedrag en zodoende kregen the Blues nul op het rekest. Douglas Costa, die sinds 2009 in Oekraïne actief is, ziet een transfer in ieder geval wel zitten. "Het zou een droom zijn om voor Chelsea te spelen", zei de Braziliaanse dribbelaar afgelopen week. "Dit is een unieke kans."

Juan Cuadrado wordt ook nog steeds met Chelsea in verband gebracht. Engelse media claimen dat de vleugelspeler van Fiorentina een doelwit voor de Londenaren blijft als Douglas Costa inderdaad wordt overgenomen. De Serie A-club laat de 26-jarige Colombiaans international echter alleen gaan als de transferclausule van 35 miljoen euro wordt overgemaakt én Cuadrado ook zelf wil vertrekken. De laatste voorwaarde lijkt geen obstakel te zijn.

Het aantrekken van Douglas Costa en Cuadrado deze maand is wel afhankelijk van de aftocht van Mohamed Salah en André Schürrle. Mourinho verzekerde dat hij Salah alleen wil laten gaan bij een 'fenomenale' aanbieding en mogelijk is AS Roma daartoe bereid. Een transfer van Schürrle ligt wat gecompliceerder. Ook de Duits international hoeft niet per se weg, maar het ligt anders als een geïnteresseerde club minimaal dertig miljoen euro voor de wereldkampioen wil betalen. Het financieel daadkrachtige VfL Wolfsburg heeft interesse.

Wie vind jij de beste van de vier?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
3
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties