Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vuurwerk verwacht: Mislintat wil stunten met komst van ex-Ajacied

Laatste update:

Volgens Inan staat er het nodige te gebeuren bij Ajax. "In het geval van Timber en Álvarez wordt rekening gehouden met een vertrek", aldus de clubwatcher van het Algemeen Dagblad. "Daarnaast hebben we Kudus nog, die mikt op een droomtransfer. Als Timber dan ook nog weggaat, kan dat er ook toe leiden dat een paar andere jongens denken dat dit het moment is om verder te kijken. Als vier of vijf spelers vertrekken, ben je terug bij af en wordt de kans op een tweede tussenjaar nog groter."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Belangrijk voor Mislintat bij het aantrekken van nieuwe spelers is het inachtnemen van de identiteit van de club, weet Inan. "Ondanks dat Mislintat de eerste buitenlandse directeur is, wil hij de eerste maanden wel gaan gebruiken om het DNA van de club te proeven en te ervaren. Hij wil dat bewaken, ook in de selectie. Van den Boomen is niet het beste voorbeeld, maar hij hoopt stiekem wel te kunnen stunten met de komst van een ex-Ajacied. Ook om het clubgehalte in de selectie overeind te houden."

Namen waar Inan mogelijk op zou kunnen doelen zijn Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui (beiden Bayern München), Donny van de Beek, Christian Eriksen (beiden Manchester United), Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur), Kenny Tete (Fulham), Nicolás Tagliafico (Olympique Lyon), Sergiño Dest (Barcelona) en Noa Lang (Club Brugge) en Julian Rijkhoff (Borussia Dortmund).

Timber
Inan, die verder niet ingaat op namen, verwacht dat de transfer van Timber snel zijn beslag krijgt. "Er zijn afspraken gemaakt dat hij bij een gelimiteerde transfersom mag vertrekken en Arsenal valt heel erg in de smaak bij hem. Ook omdat hij daar goede kansen heeft om te spelen. Ik ga er eerlijk gezegd vanuit dat Arsenal nog twee keer terugkomt. Mislintat weet hoe het werkt, die zal niet te veel dwars gaan liggen na alle afspraken die zijn gemaakt. Dat is leuk, want we hebben bij Arsenal al lang geen Nederlanders gezien."

Fabrizio Romano weet vrijdag te melden dat Arsenal momenteel een tweede bod voorbereidt op Timber. De verdediger is voor manager Mikel Arteta 'prioriteit nummer één'. Zodra Timber op persoonlijke voorwaarden helemaal rond is met Arsenal, wordt het tweede Londense bod verwacht op de Amsterdamse burelen. De Oranje-international verlengde vorig jaar tot ieders verbazing zijn contract met een jaar, waardoor hij nu nog tot medio 2025 vastligt bij Ajax. Timber kwam tot dusver tot 121 wedstrijden in de hoofdmacht.

Meer nieuws

Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
0
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
1
Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer
11
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
15
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties