Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vuurwerkrel' FC Groningen krijgt staartje; KNVB stelt officieel onderzoek in

Laatste update:

"Dit wordt een zaak voor de onafhankelijke aanklager", stelt KNVB-woordvoerder Daan Schippers in een reactie aan het Dagblad van het Noorden. "Alle verklaringen zullen worden opgevraagd en dan zal de aanklager er ongetwijfeld een onderzoek naar instellen." Het duel dreigde te worden gestaakt, maar het bleef uiteindelijk bij een afkoelingsperiode. Groningen zegevierde dankzij twee doelpunten van Samir Memisevic (1-2) en staat daardoor in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

Trainer Danny Buijs had het na afloop tegenover bovengenoemde krant voornamelijk over de wanordelijkheden buiten het veld. "Zo'n bom is nog een eenmansactie, maar die tientallen mensen die met elkaar op de vuist gaan, dat is echt onbegrijpelijk. Er staan wel vijftig kinderen bij. Het is krankjorum. Als je wilt vechten, ga dan in een weiland staan of ga op een vechtsport. Dat ga je toch niet hier lopen doen", aldus de woedende coach van de Trots van het Noorden.

Buijs vroeg zelfs aan de scheidsrechter of het bekerduel niet definitief gestaakt moest worden. "Hij zat zelf ook te twijfelen of we nog verder moesten gaan, maar dan verpest je het natuurlijk ook voor de goedwillenden." Albertus Boonstra, voorzitter van Harkema, wees al snel met de beschuldigende vinger naar de supporters uit Groningen. "Een ding is duidelijk, het waren de FC Groningen-supporters die dat vuurwerk hebben gegooid. Niet de fans van ons."

-
Moet FC Groningen gestraft worden voor de ongeregeldheden?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties