Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VVV en Almere City laten alles open; dramatische rentree voor Danny Post

Laatste update:

VVV kende de start waar het op had gehoopt: Mitchell van Rooijen haalde in de zevende minuut van net buiten de zestien uit en zijn van richting veranderde schot verdween via de onderkant van de lat in het doel: 1-0. De thuisclub rook bloed en het was de door Nick Venema bediende Sven Braken die naast schoot. Almere City herstelde zich langzaamaan van de slechte start en Lance Duijvestijn had pech dat zijn knal net naast het doel verdween. De gelijkmaker kwam er alsnog in minuut 28: Anthony Limbombe trok vanaf rechts naar binnen en haalde uit. Ook zijn inzet werd onderweg aangeraakt, om vervolgens in de rechterhoek te verdwijnen: 1-1. Venema had VVV net voor rust weer op voorsprong kunnen brengen, maar hij werd gestuit door de alerte Nordin Bakker.

Post, die VVV bijna negen seizoenen diende en in januari 2022 overstapte naar Almere City, werd vijf minuten na rust binnen de lijnen gebracht door trainer Alex Pastoor. Het bleek allesbehalve een gelukkige wissel te zijn. De 34-jarige middenvelder kreeg eerst nog geel voor zijn charge op Janssen, maar daar kwam snel verandering in. Op advies van de VAR trok arbiter Martin van den Kerkhof alsnog een rode kaart voor Post. Het zorgde er dus voor dat Almere City de slotfase moest zien door te komen met een speler minder.

VVV deed er alles aan om met een goed resultaat naar Almere af te kunnen reizen, maar slaagde niet in die missie. De ploeg van Pastoor hield de rijen gesloten en loerde op de counter. Het bleef tot het laatste fluitsignaal spannend in De Koel, al wisten beide ploegen niet meer te scoren. Aanstaande zaterdag zal beslist worden wie zich verzekerd van een finaleplek. De winnaar staat op 6 en 11 juni tegenover NAC Breda of FC Emmen, de andere halvefinalisten in de Keuken Kampioen Play-Offs.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
8
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties