Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VVV haalt oude bekende met Twente-verleden uit Oost-Duitsland

Laatste update:

Röseler speelde in het seizoen 2012/13 al in het geelzwart, destijds als huurling van FC Twente. Na zijn Venlose periode speelde de centrale verdediger nog een seizoen bij de Enschedese club om vervolgens naar Chemnitz FC te vertrekken. Bij deze Oost-Duitse club, die in de 3. Liga speelt, stond hij de afgelopen twee seizoenen onder contract.

"Ik ben blij om terug te zijn, want ik heb hier een hele fijne tijd gehad. Het was, ondanks de degradatie in dat seizoen, een heel leerzaam jaar voor mij. Ik heb VVV niet uit het oog verloren en ik ga er alles aan doen om met de club te promoveren", zo benadrukt de Duitse aanwinst via de officiële kanalen van VVV.

Maurice Steijn is blij met de nieuwste aanwinst van VVV-. "Röseler is een sterke verdediger met een goede mentaliteit. Ondanks zijn 24 jaar heeft hij al een schat aan ervaring en hebben we veel vertrouwen in hem", zo laat de oefenmeester weten. "Dat blijkt ook uit het feit dat we hem een contract voor twee seizoenen met een optie voor een extra seizoen hebben aangeboden."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties