Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VVV in één klap uit de zorgen: 'Maar het gaat niet om miljoenen'

Laatste update:

VVV-Venlo wacht de ontwikkelingen met bovengemiddelde interesse af, want de deelnemer aan de Jupiler League bedong bij de verkoop van de Nigeriaan een doorverkooppercentage. Directeur Marco Bogers wil tegenover De Stentor niet bevestigen om hoeveel procent het gaat, maar het gaat volgens hem 'niet om een aantal miljoenen'.

De extra inkomsten worden gebruikt om weer financieel gezond te worden, want VVV bevindt zich momenteel in categorie 1. "We zijn bezig met financieel herstel en dat geld van Musa geeft wellicht de laatste zet daartoe", aldus Bogers. Musa, 58-voudig international, speelde tussen oktober 2010 en januari 2012 voor VVV en kwam toen tot tien doelpunten.

Musa kwam in Russische dienst tot dusverre tot 54 doelpunten en 29 assists in 168 officiële wedstrijden, werd drie keer kampioen en won ook nog de beker en tweemaal de nationale Supercup. De interesse van Leicester in Musa speelt overigens al langer, want the Foxes brachten in de winter een bod van 22 miljoen uit, maar toen wilde CSKA Musa niet laten gaan.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Denk jij dat Ahmed Musa gaat slagen bij Leicester City?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties