Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VVV-Venlo dient Vitesse eerste uitnederlaag van het seizoen toe

Laatste update:

Vitesse maakte het zichzelf onnodig moeilijk. De Arnhemmers hadden aanvankelijk weinig te duchten van de thuisploeg en kwamen binnen tien minuten op prachtige wijze op 1-0. Jonathan Reis vond Marco van Ginkel, die met een weergaloos schot de bal achter Niki Mäenpää knalde. Na die vroege 0-1 bleef Vitesse de betere ploeg, maar lieten de gasten na om vroegtijdig afstand te nemen. Renato Ibarra kreeg de bal niet in het net na ongelukkig wegwerken van Mäenpää en raakte niet veel later steenhard de lat na een uitstekende voorbereidende actie van Gaël Kakuta.

In de laatste fase van de eerste helft kroop de thuisploeg wat meer uit de schulp en werden er eindelijk kansen gecreëerd. Robert Cullen zag zijn inzet nog gekeerd worden dor Piet Velthuizen, maar de Vitesse-goalie had geen voldoende verweer op een schot van Bryan Linssen, die hem na een heerlijke aanval onder vuur nam. Velthuizen kon de bal niet klemmen, waarna Yuki Otsu er als de kippen bij was om de rebound alsnog binnen te werken. Daarmee tekende de Japanner voor de 1-1 ruststand.

Dat was een verrassing, maar nog groter was de sensatie toen VVV na tien minuten spelen in het tweede bedrijf ook nog eens de leiding nam. Linssen werd aangespeeld door Barry Maguire en besloot het maar eens van afstand te proberen. De middenvelder plaatste de bal buiten het bereik van Velthuizen prachtig in de verre hoek. Mike Havenaar had nog geen vijf minuten later alweer de 2-2 op zijn schoen, maar de Japanse spits stuitte van dichtbij op de attente Mäenpää.

Het gevolg was logisch. Naar mate het eindsignaal dichterbij kwam, voerden de bezoekers de druk op het doel van VVV steeds verder op. De gelijkmaker leek dan ook ieder moment te kunnen vallen, maar met hier en daar het nodige kunst- en vliegwerk hield de thuisploeg tot aan de laatste tien minuten stand. Op dat moment deed Cullen De Koel ontploffen van vreugde. Met een bekeken schot in de korte hoek tekende hij voor de 3-1, waarmee hij het treffen definitief besliste. De verrassing was daarmee compleet.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties