Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VVV-Venlo lijkt veilig na laat veroverde zege in Helmond

Laatste update:

Voor rust lukte het beide teams niet te scoren. Erik Quekel had de beste kansen voor de thuisclub en mocht tweemaal afgaan op Dennis Gentenaar, maar schoot in zowel de achtste minuut als in de blessuretijd van de eerste helft recht op de doelman af. In defensief opzicht stond Helmond daarnaast haar mannetje tegen VVV, dat er een aantal keren gevaarlijk uitkwam. Een combinatie tussen Barry Maguire en Maya Yoshida resulteerde in een schot van eerstgenoemde, maar dat werd tijdig weggehaald door een inglijdende Helmond-verdediger.

Even tevoren had Danny Holla een indraaiende hoekschop op de lat gewerkt en in blessuretijd kwam nog de beste kans voor VVV. Na sterk voorbereidend werk van Yanic Wildschut mikte de ondermaats spelende Michael Uchebo op doel, maar pareerde Bjorn Sengier knap. Na rust werd er wél gescoord: tweemaal in het eerste kwartier. Eerst joeg Koubali de bal hard en mooi binnen met links, onhoudbaar voor Gentaar. Vier minuten later stond het echter alweer 1-1, toen Sengier niet ingreep bij een vrije schop en Vorstermans zo liet inkoppen.

VVV werd sterker na de gelijkmaker, nam de regie weer in handen en beloonde zichzelf met nog een paar minuten te gaan. Bij een aanval leek een mislukte pass van Wildschut naar Uche Nwofor het einde van de actie te zijn, maar de bal werd slecht uitverdedigd en kwam zo voor de voeten van Holla. Die mocht de tijd nemen en uithalen; hij trof doel in de linkerhoek en dompelde Helmond zo in rouw. In de seizoenen 1982/83 en 1983/84 was Helmond Sport voor het laatst actief in de Eredivisie: daarna volgden bijna drie decennia in de Jupiler League. De club heeft zondag in De Koel een wonder nodig om alsnog te promoveren.

-
Wie hoop jij dat de play-offs wint?

Meer nieuws

Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
2
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
1
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties