Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VVV winkelt in Zweden en legt voormalig speler van Arsenal vast

Laatste update:

De 1.88 meter lange Zweed, die ook over de Kaapverdische nationaliteit beschikt, werd tussen 2013 en 2017 gevormd in de jeugdopleiding van Arsenal, maar kwam nimmer in actie voor het eerste elftal. Hij verbond zich vervolgens aan IFK Göteborg. Da Graca heeft één interland voor de nationale elf van Zweden achter zijn naam staan. Hij maakte in januari 2020 zijn debuut tijdens een oefeninterland tegen Kosovo.

"Ik ben blij met de mogelijkheid om voor VVV uit te mogen komen in de Nederlandse Eredivisie. Het is een volgende stap voor mij", vertelt Da Graca op de clubsite van de Noord-Limburgers. "Ik zie het dan ook als een mogelijkheid om mezelf verder door te ontwikkelen en te investeren in mijn toekomst."

Technisch manager Stan Valckx prijst de veelzijdigheid van de aanwinst. "Met Kristopher voegen we een verdediger toe aan onze selectie die zowel centraal in de verdediging als op de rechtsbackpositie uit te voeten kan. Daarmee creëren we weer extra opties in onze laatste linie. Kristopher is een dynamische verdediger die lengte en kopkracht in huis heeft, maar ook over snelheid en specifieke verdedigende kwaliteiten beschikt."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties