Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VVV zet Seuntjens uit selectie: 'Kernwaarden raakten in het geding'

Laatste update:

In een kort statement meldt VVV dat 'de kernwaarden van VVV, saamhorigheid en respect, in het geding waren' en dat men daarom is overgegaan tot de sanctie. "Later in de week wordt de ontstane situatie opnieuw bekeken. VVV wil de competitie op een gepaste manier afsluiten en daarbij is het van groot belang dat alle gezichten dezelfde kant op staan." Seuntjens, die eerder deze maand besloot zijn aflopende contract niet te verlengen, beklaagde zich na de wedstrijd tegen De Graafschap over het feit dat hij op de bank begon.

Steijn koos ervoor om Seuntjens al na een halfuur binnen de lijnen te brengen als vervanger van Damian van Bruggen. De dertigjarige aanvaller had slechts zeven minuten nodig om VVV op 1-1 te zetten; in de tweede helft liepen de Limburgers verder uit. Na afloop suggereerde Seuntjens dat hij alleen uit de basis was gehaald omdat hij had besloten zijn contract niet te verlengen. Een week eerder, na de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard (1-1) waarin hij het moest doen met een korte invalbeurt, was Seuntjens ook al kritisch.

"De concurrentie is misschien groot, maar ik vind mezelf beter dus ik vind dat ik hoor te spelen", zei hij toen. "Zeker op een aanvallende positie. Het is niet helemaal goed tussen mij en de trainer." VVV staat momenteel op de elfde plek in de Eredivisie en lijkt drie duels voor het einde al uitgevoetbald. De club kan niet meer in de Keuken Kampioen Play-Offs belanden en is ook tien punten verwijderd van nummer zeven FC Utrecht, waardoor de Play-Offs om Europees voetbal eveneens uit zicht zijn.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties