Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VVV zet vijfde plaats na vroege rode kaart op het spel

Laatste update:

VVV was na de 2-0 zege van vorige week op ADO Den Haag met vertrouwen afgereisd naar Emmen en het begin van de ploeg uit Venlo mocht er ook absoluut wezen. Moreno Rutten was al na acht minuten voetballen dicht bij de openingstreffer, maar hij schoot na goed voorbereidend werk van Tino-Sven Susic op doelman Kjell Scherpen. Kort erna wist VVV alsnog op voorsprong te komen. Een voorzet vanaf de linkerflank van Ralf Seuntjens werd met het hoofd verlengd door Patrick Joosten, waarna Peniel Mlapa bij de tweede paal raak kopte: 0-1.

Het elftal van Steijn zat daarmee op rozen. VVV was in de openingsfase eenvoudig op de been gebleven, maar moest na negentien minuten plots met een man minder verder. Janssen probeerde een lange bal de onderscheppen, maar plantte vervolgens ongelukkig zijn noppen op het lichaam van Alexander Bannink. Arbiter Rob Dieperink besloot de linksback na raadpleging van de videoscheidsrechter een directe rode kaart te tonen, waardoor VVV met tien kwam te staan.

FC Emmen had aanvankelijk moeite om de overtalsituatie uit te buiten, maar was op slag van rust wel plots dicht bij de gelijkmaker. Caner Cavlan wist Jafar Arias te bereiken, maar de kopbal van de spits spatte vervolgens uiteen op de lat. Doordat ook de rebound niet besteed was aan Arias, haalde VVV de rust uiteindelijk zonder kleerscheuren. De Venloënaren ontsnapten vervolgens al vroeg in de tweede helft opnieuw. Nadat een afstandsschot van Anco Jansen op de paal belandde, tikte Reuven Niemeijer de bal in een leeg doel, maar de treffer van de middenvelder werd uiteindelijk afgekeurd vanwege buitenspel.

De thuisploeg bleef echter jacht maken op de gelijkmaker en kreeg halverwege het tweede bedrijf ook daadwerkelijk loon naar werken. Glenn Bijl zette Gronsveld aan het werk in het strafschopgebied van VVV, waarna de rechtsback beheerst afrondde. FC Emmen rook daarna bloed. Gronsveld werd onmiddellijk na zijn doelpunt naar de kant gehaald ten faveure van Luciano Slagveer. Met de aanvaller binnen de lijnen probeerde de promovendus in de slotfase nog een doelpunt te forceren, maar de sterk keepende Lars Unnerstall hield VVV uiteindelijk op de been.

-
FC Emmen had de zege verdiend

Meer nieuws

Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
2
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
9
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties