Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ-analisten unaniem over rapportcijfer 9: 'Op hem had niemand een antwoord'

Laatste update:

Denzel Dumfries was al snel dicht bij een hattrick aan assists. Zijn voorzet werd bij de eerste paal werd op de keeper geschoten door Memphis Depay. Later moest de rechtsback een schot van Haji Wright voor de doellijn wegschieten. Diezelfde Amerikaanse aanvaller maakte vervolgens wel de aansluitingstreffer. Een lage voorzet van Christian Pulisic werd op wonderlijke wijze binnengewerkt door de ingevallen spits. In de 81e minuut was het Dumfries die the States de nekslag toediende. Hij schoot van dichtbij een perfecte voorzet van Daley Blind binnen.

De linksback, die gedurende de groepsfase veelvuldig werd bekritiseerd, krijgt dan ook een 8 van Hooiveld. Ayoub geeft een zelfs een 9. "Aan de bal is hij echt heel goed. Zorgt voor rust in het spel. Hij is ook beslissend op het moment dat de Verenigde Staten de druk erop zet. Het was de wedstrijd van de backs." Dumfries krijgt van beide heren een 9. "Heerlijk. Hij is vandaag precies in zijn kracht gekomen. De vorige wedstrijden hadden ze allemaal een antwoord op hem."

De rapportcijfers van Yassin Ayoub na Nederland - Verenigde Staten.

Op het middenveld waren de analisten het oneens over de enige onvoldoende. Hooiveld vond Davy Klaassen de dissonant. "Hij kwam niet in het spel. Hij sneeuwde een beetje onder in de voorste drie, we vielen nu veel meer via de backs over de vleugels aan." Ayoub vond Marten de Roon niet overtuigend. "Twee cruciale momenten waar hij niet goed staat. Normaal is hij nuttig, maar hij kwam er niet lekker in. Aan de bal was het ook onzeker vandaag."

De rapportcijfers van Jos Hooiveld na Nederland - Verenigde Staten.

Gakpo en Memphis Depay krijgen als totaalgemiddelde een 7,5 van de gasten. Laatstgenoemde wordt licht bekritiseerd om zijn nonchalance in de tweede helft. "Dat hakje en die terugspeelbal waaruit Amerika gevaarlijk wordt. Maar, moet je hem daarop afrekenen? Hij heeft wel gescoord." Hooiveld noemt de aanvaller 'balvast'. Gakpo zorgde met zijn diepgang voor de balans tussen de twee. "Hij ging er continu overheen."

WK
Nederland
3 - 1
Verenigde Staten
Ben je het (grotendeels) eens met de cijfers?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties