Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Awards - Doelpunt van de maand oktober

Laatste update:

Sanharib Malki (Roda JC Kerkrade - VVV-Venlo, 6 oktober)
Sanharib Malki was geblesseerd en dreigde ook de derby met VVV-Venlo te moeten missen. De spits van Roda JC Kerkrade was echter net op tijd fit en scoorde twee keer in de 3-0 overwinning van de thuisploeg. Zijn tweede doelpunt was er een om in te lijsten: een directe vrije trap, die met een enorme vaart binnensloeg. VVV-doelman Niki Mäenpää moest een antwoord schuldig blijven. Klik hier om de beelden te bekijken.

Jeremain Lens (PSV - NAC Breda, 7 oktober)
Oktober was een absolute topmaand voor Jeremain Lens. De aanvaller van PSV reeg de doelpunten aaneen alsof het Nibbits aan een dropveter waren en blonk bovendien twee keer uit in het shirt van het Nederlands elftal. In het thuisduel met NAC Breda opende hij de score op fraaie wijze. Kenmerkend voor een speler in vorm: achteloos, alsof het geen moeite kost. Klik hier om de beelden te bekijken.

Nacer Chadli (FC Twente - AZ, 7 oktober)
Nacer Chadli is dit seizoen heerlijk in vorm en dat weten ze ook in Alkmaar. De aanvaller van FC Twente opende de score in de 3-0 overwinning op AZ en deed dat op fraaie wijze: eerst zette hij de aanval zelf op en vervolgens koos hij positie, zodat hij een moeilijke voorzet van Edson Braafheid met een fraaie volley kon promoveren tot assist. Daar had Esteban vast niet op gerekend. Klik hier om de beelden te bekijken.

Niek Vossebelt (PSV - Willem II, 20 oktober)
Lange tijd leek Willem II bij PSV op weg naar een regelrechte sensatie. Mede dankzij deze wondergoal van Niek Vossebelt namen de Tilburgers een 0-2 voorsprong en de Eindhovenaren moesten alles uit de kast halen om het duel alsnog om te zetten in winst. Uiteindelijk dus stank voor dank voor de middenvelder, al zal deze uitverkiezing een pleister op de wonde zijn. Een meer dan serieuze kandidaat voor het doelpunt van de maand, dachten wij. Klik hier om de beelden te bekijken.

Luis Pedro (Heracles Almelo - Ajax, 20 oktober)
Bij een 1-3 achterstand tegen Ajax invallen: het lijkt een kansloze missie. Luis Pedro was echter de energiestoot die Heracles Almelo nodig had. De aanvaller zorgde continue voor dreiging en bekroonde zijn invalbeurt in blessuretijd met deze fraaie treffer. Hup, naar binnen en als een biljarter de bal exact in de hoek mikken. Kenneth Vermeer staat erbij en kijkt ernaar. 3-3, Luis Pedro voor even de held van Almelo. Klik hier om de beelden te bekijken.

Nana Asare (FC Utrecht - FC Groningen, 26 oktober)
Nana Asare versliep zich voor het duel met ADO Den Haag en miste daardoor de trip naar de hofstad, maar was er in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen weer bij. De middenvelder bewees direct zijn waarde, door het winnende doelpunt te maken. Asare ontsnapte aan de aandacht van Leandro Bacuna, werd gevonden door Alexander Gerndt en scoorde met een beheerste volley binnenkant voet. Klik hier om de beelden te bekijken.

Graziano Pellè (Feyenoord - Ajax , 28 oktober)
Graziano Pellè weet hoe dat moet, criticasters de mond snoeren. Hij zou niet bij Feyenoord passen, een miskoop zijn en ga zo maar door. Intussen heeft de Italiaanse mooiboy er gewoon alweer vier in liggen en daar had hij om precies te zijn zes wedstrijden voor nodig. En dan ook nog even De Klassieker uitzoeken om je ware kunnen te tonen. Wat een aanname en wát een knal. Klik hier om de beelden te bekijken.

Ninos Gouriye (Heracles Almelo - sc Heerenveen, 28 oktober)
Dat Ninos Gouriye goed kan voetballen is geen noviteit, maar tot op heden bleef het altijd weinig efficiënt. Het thuisduel van Heracles Almelo met sc Heerenveen koos de technisch hoogbegaafde aanvaller uit om eens een andere kant van zichzelf te tonen. Wie 21 jaar is en dit kan, hoeft zijn carrière in principe niet in het Polman Stadion af te sluiten. Heerlijkheid. Klik hier om de beelden te bekijken.

Ninos Gouriye (Heracles Almelo - sc Heerenveen, 28 oktober)
En om dat te bewijzen, deed Ninos Gouriye er later in de wedstrijd nog een schepje bovenop. Kristoffer Nordfelt komt zijn goal nog wel uit, maar zal ook geweten hebben dat tegen een speler in die vorm weinig te beginnen valt. En inderdaad, daar lag hij dan, de doelman van Heerenveen. Verslagen, terwijl de bal over hem heen werd gewipt en prachtig tegen het net sloeg. Klik hier om de beelden te bekijken.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties