Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Doelpunt van de maand september

Laatste update:

Mark van Bommel (PSV - AZ, 2 september) In zijn eerste vijf competitiewedstrijden voor PSV pakte Mark van Bommel vijf gele kaarten. De van AC Milan overgenomen middenvelder ligt onder het vergrootglas, maar daardoor wordt al snel vergeten dat de controleur van levensbelang is voor de ploeg en dat hij ook al een heerlijk doelpunt heeft gemaakt. We weten van Van Bommel dat hij de bal goed kan drukken, maar deze valt toch wel erg lekker in de hoek naast AZ-keeper Esteban. Klik hier voor de beelden.

Wilfried Bony (Vitesse - Feyenoord, 2 september) ‘Een fenomeen’, ‘met afstand de beste speler van Vitesse’ en ‘rijp voor de Europese top’. Het zijn zomaar teksten die we de voorbije weken hebben gehoord over Wilfried Bony. De 23-jarige Ivoriaan speelt misschien tegen de verwachting in nog in Arnhem, maar laat zijn spel daardoor niet beïnvloeden. Wat te denken van het prachtige hakje vlak voor tijd tegen Feyenoord, dat zijn club de drie punten opleverde? Klik hier voor de beelden.

Lasse Schöne (Ajax - RKC Waalwijk, 15 september) Dik vijftig minuten zocht Ajax in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk naar een doelpunt. Op dat moment startten de Amsterdammers een prima aanval via Ryan Babel en vooral de Deense tandem Christian Eriksen en Lasse Schöne. Laatstgenoemde schoot de bal, na een vloeiende combinatie met zijn landgenoot, voortreffelijk in de kruising. Van een kanonskogel kunnen we niet spreken, maar een juweel van een doelpunt was het zeker. Klik hier voor de beelden.

Robbert Schilder (Willem II - FC Twente, 15 september) De vraag of Robbert Schilder een kans in het Nederlands elftal verdient laten we graag over aan Louis van Gaal, feit is wel dat de linksachter annex middenvelder van FC Twente uitstekend begonnen is aan het seizoen. De van NAC Breda overgekomen Schilder maakt een onvermoeibare indruk en vormt een dodelijke tandem met Dusan Tadic. Niet verrassend stond Tadic aan de basis van de mooiste van de twee doelpunten die Schilder maakte tegen Willem II (2-6). Klik hier voor de beelden.

Ola Toivonen (PSV - Feyenoord, 23 september) Konstantinos Lamprou zou te klein zijn. Ola Toivonen zou zich als een dweil gedragen hebben, zo vond Feyenoord-coach Ronald Koeman. Maakt dat iets uit? Nee, natuurlijk niet. De openingstreffer van de Zweed in de wedstrijd tegen PSV zat er gewoon uitstekend in en de nominatie voor de maand-award is dan ook niet meer dan dikverdiend. Stoppen, even aanleggen en vervolgens vrijwel uit stand de bal in het kruis jagen; het is niet velen gegeven. Klik hier voor de beelden.

Graziano Pellè (Feyenoord - NEC, 29 september) Voor iedere voetballer die het koppen nog niet onder de knie heeft: kijk eens rustig naar deze kanonskogel van Graziano Pellè. De Italiaan, nog geen maand in dienst bij Feyenoord en nu al hevig bekritiseerd, doet in het treffen met NEC even voor hoe een bal met het hoofd richting doel te sturen. Gábor Babos doet nog wel een verwoedde poging maar is kansloos op de kiezelharde kopstoot. Lesmateriaal. Klik hier voor de beelden.

Christian Eriksen (Ajax - FC Twente, 29 september) “Natuurlijk is hij pas twintig jaar, maar hij moet wel altijd minimaal een zeven scoren. Ook in topduels moet hij vaker beslissend zijn.” Was getekend: Frank de Boer. Christian Eriksen pakte de hint op en koos meteen maar de voorlopig belangrijkste wedstrijd van het jaar aan om zich te onderscheiden. Achteloos bijna, zoals de jonge Deen op aangeven van Ryan Babel doelman Nikolay Mihaylov het nakijken geeft. Klik hier voor de beelden.

Jozy Altidore (AZ - RKC Waalwijk, 30 september) Wie dacht dat Jozy Altidore enkel binnen de zestien waardevol is, zal zich na het zien van deze treffer toch nog eens achter de oren krabben. Als Diego Maradona in zijn beste jaren slalomt de Amerikaanse aanvaller van AZ langs de ene na de andere verdediger van RKC Waalwijk, om vervolgens ook meteen Jeroen Zoet maar te passeren. Een doelpunt van grote klasse en dat mag ook wel eens gezegd worden. Go Jozy, go! Klik hier voor de beelden.

Dries Mertens (VVV-Venlo - PSV, 30 september) Dries Mertens was het gezeur van de buitenwacht zat en zat al weken te azen op het moment om zijn voeten te laten spreken. De rappe Belg kwam in het uitduel bij VVV-Venlo inderdaad met het enige juiste antwoord en hielp zijn ploeg hoogstpersoonlijk aan een ruime 0-3 voorsprong. Zijn tweede van de middag stak er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit. Het toonbeeld van vernuft, elegantie en technische vaardigheid. Meer van dit graag! Klik hier voor de beelden.

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
0
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
0
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
4
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties