Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Awards - Speler van het jaar 2012, binnenland

Laatste update:

Siem de Jong (Ajax) Hij is nog altijd pas 23 jaar oud, maar toch is Siem de Jong al een van de meest ervaren spelers bij Ajax. De middenvelder werd in de afgelopen twee seizoenen kampioen met de Amsterdamse club en nam na het vertrek van Jan Vertonghen de aanvoerdersband over. De Jong speelt als een echte leider en was in de afgelopen twaalf maanden ontzettend belangrijk voor Ajax. Opvallend dat er zo weinig transfergeruchten verschijnen.

Wilfried Bony (Vitesse) Merab Jordania gaf een Russische zaakwaarnemer in april toestemming om Wilfried Bony te verhandelen, maar de aanvaller bleef gewoon in Nederland. Daar zullen de fans van Vitesse maar wat blij mee zijn, want de doelpunten van Bony leveren de ploeg punt na punt op. Vorig seizoen stopte de teller op twaalf goals: dit seizoen staat Bony halverwege het seizoen al op zestien doelpunten. Hij wil graag weg, maar gaat dat gebeuren?.

Filip Djuricic (sc Heerenveen) In het afgelopen seizoen stond Filip Djuricic nog in de schaduw van de droomaanval van sc Heerenveen, maar na het vertrek van Bas Dost, Luciano Narsingh en Oussama Assaidi is de Servische middenvelder dé smaakmaker bij de Friese club. Djuricic heeft in de afgelopen twaalf maanden een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt en heeft de intentie om het seizoen af te maken bij Heerenveen. Daarna is hij klaar voor een stap hogerop.

Bruno Martins Indi (Feyenoord) Bruno Martins Indi brak in 2012 definitief door bij Feyenoord. De verdediger veroverde in het vorige kalenderjaar al een basisplaats, maar is inmiddels niet meer uit het elftal weg te denken en debuteerde zelfs voor het Nederlands elftal. De twintigjarige Martins Indi heeft inmiddels zes interlands achter zijn naam staan en wordt in de gaten gehouden door de nodige scouts uit het buitenland. Vooral AC Milan is al vaak genoemd.

Stefan de Vrij (Feyenoord) Feyenoord kan moeilijk klagen over de achterste linie: Martins Indi brak zoals gezegd in 2012 door, maar ook Stefan de Vrij deed het in de laatste twaalf maanden geweldig. De twintigjarige mandekker debuteerde net als zijn ploeggenoot voor het Nederlands elftal en nam de aanvoerdersband over van Ron Vlaar, die in de zomer naar Aston Villa vertrok. Hij wordt door het goede spel van De Vrij nauwelijks gemist.

Jeremain Lens (PSV) Een Amsterdammer in Eindhoven: het is vaak niet zo'n geslaagde combinatie, maar de supporters van PSV zijn dolgelukkig met Jeremain Lens. De aanvaller is onder Dick Advocaat een belangrijke basisspeler en heeft twaalf sterke maanden achter de rug, waarin hij zelfs uitgroeide tot international. Lens hoopt in zijn derde seizoen bij PSV kampioen te kunnen worden en als hij in vorm blijft, maakt de brigade in ieder geval een goede kans.

Adam Maher (AZ) Adam Maher is zonder twijfel het grootste talent dat AZ in de laatste jaren heeft voortgebracht. De middenvelder verscheen vorig seizoen in het elftal, overtuigde Gertjan Verbeek en is inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself van de Alkmaarders. Maher hoopt binnenkort een stap hogerop te kunnen zetten en PSV had in de zomer al interesse, terwijl ook Ajax wordt genoemd. We zijn erg benieuwd.

Dusan Tadic (FC Groningen/FC Twente) Dusan Tadic heeft gekozen voor de geleidelijke weg naar de top. De aanvaller kon als speler van FC Groningen al naar Liverpool en AS Roma, maar stelde deze clubs teleur en vertrok in de zomer naar FC Twente. De Tukkers hadden veel geld voor Tadic over, maar zullen er nog geen spijt van hebben gehad dat zij de knip hebben getrokken. De Serviër is bezig aan een sterk seizoen en heeft al de nodige assists op zijn naam staan.

Jeroen Zoet (RKC Waalwijk) Wie zei dat Nederland een keepersprobleem heeft? Louis van Gaal kan met Maarten Stekelenburg, Michel Vorm en Tim Krul beschikken over drie betrouwbare topkeepers en achter dit trio klopt ook Jeroen Zoet op de deur. De PSV'er haalde op huurbasis bij RKC Waalwijk Oranje en houdt iedere week weer de nodige ballen uit zijn doel. In principe keert Zoet in de zomer terug naar PSV, waar men met open armen op hem zal wachten.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties