Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Talent van het Jaar (Eredivisie)

Laatste update:

Oussama Assaidi (SC Heerenveen) Bij het kwakkelende Heerenveen was Assaidi één van de weinig hoopgevende elementen voor de trouwe fans van de Friese club. De in Marokko geboren vleugelspeler paste zich wonderwel snel aan en veroverde in een mum van tijd een basisplek onder interim-coach Jan de Jonge. Zijn optredens verraden echter dat er nog veel meer dan dat in het 1.78 meter lange vat zit. Wij wachten af.

Bas Dost (Heracles Almelo) Dost heeft te maken met datgene waar iedere speler met zijn postuur last van heeft: het ziet er niet altijd even gestroomlijnd en uitgebalanceerd uit. Maar schijnt bedriegt in het geval van de jeugdinternational. De laatste weken voor de winterstop was de twintigjarige aanvaller behoorlijk op dreef, en tilde hij zijn seizoensproductie naar acht treffers. Een nieuwe, misschien wel verbeterde versie van Jan Vennegoor of Hesselink? Wie het weet mag het zeggen. Wij weten het wel.

Erik Falkenburg (Sparta Rotterdam) Tussen 24 oktober en 1 november scoorde Falkenburg vijf keer. Eerste drie tegen ADO Den Haag waarmee hij zijn ploeg de drie punten schonk en vervolgens twee maal tegen NEC. Vervolgens hielp hij Jong Oranje met zijn treffers mee om Liechtenstein en Spanje te neervellen. Het waren zonder twijfel de beste weken van zijn loopbaan, maar ook daarbuiten wordt de 21-jarige Falkenburg van steeds grotere waarde voor zijn club. De bekende vraag dus: voor hoe lang nog?

Leroy Fer (Feyenoord) Dat armoede creatief maakt weten ze bij Feyenoord inmiddels, en dat die creativiteit zo nu en dan buitengewoon prettige gevolgen heeft ook. Een voorbeeld daarvan is Leroy Fer, die zich het afgelopen jaar ontpopte als dé sterkhouder op het middenveld van de Stadionclub. Niet gewezen international Denny Landzaat, Atlasleeuw Karim El Ahmadi of ex-supertalent Stefan Babovic maar ‘clubs eigen’ Leroy Fer dus. En dat vervult de Rotterdamse harten met trots en hoop voor de toekomst.

Dries Mertens (FC Utrecht) Aanvankelijk wist niet iedereen wat ze precies moesten met ‘die kleine’ van AGOVV Apeldoorn, maar nauwelijks een halfjaar later heeft Mertens alle twijfel omtrent zijn postuur weggenomen door te doen waarvoor hij wordt betaald: goed voetballen. De 22-jarige Belg kent ogenschijnlijk nauwelijks problemen met zijn aanpassing aan het hogere niveau en etaleert wekelijks zijn zeer genietbare dribbels en fijne passes. Ook in 2010 succes verzekerd.

Miroslav Stoch (FC Twente) Het verlies van Eljero Elia en Marko Arnautovich leek onoverkomelijk, en zelfs met de komst van de van Chelsea gehuurde Stoch was de scepsis bij de eigen fans niet weggenomen. De pijlsnelle Slowaak bleek echter al snel een regelrecht schot in de roos. Met zijn dribbels speelde hij al vele tegenstanders tureluurs, en ook aan zijn scorend vermogen hoeft niet te worden getwijfeld. Stoch tof al acht maal doel in zestien duels en prijkt daarmee in de bovenste regionen van het topscorersklassement.

Kevin Strootman (Sparta Rotterdam) Afgelopen zomer hingen zowel FC Utrecht als AZ aan de bel, en verwacht mag worden dat het ook na dit seizoen niet rustig zal zijn op Het Kasteel. Kevin Strootman wordt alom gezien als één van de meest begaafde jonge spelers op de Nederlandse velden. Een ragfijne traptechniek, een uitstekend inzicht én als het moet ook scorend vermogen. Sparta heeft goud in handen met de negentienjarige middenvelder, maar heeft vooralsnog geen trek om de groeibriljant af te staan.

Gregory van der Wiel (Ajax) Van der Wiel maakte het in 2009 plots allemaal mee: basisspeler bij Ajax, debuut voor Oranje en de hoon van de pers over je heen krijgen na een concertbezoek. Uiteraard geven de eerste twee zaken vooral aan hoe het met de ontwikkeling van de Amsterdammer gesteld is. Bondscoach Bert van Marwijk lijkt hem definitief in het vizier te hebben om als basisklant af te reizen richting Zuid-Afrika. Vier jaar geleden nog actief bij HFC Haarlem en nu tegen de internationale top aan. Zo snel kan het dus gaan.

Georginio Wijnaldum (Feyenoord) Ondanks dat het jaar voor Wijnaldum met up en downs verliep, mag de jonge Feyenoorder niet ontbreken in dit lijstje. Na zijn debuut werd de nog altijd pas negentienjarige Rotterdammer omhoog geschreven en leek het slechts een kwestie van tijd alvorens hij een transfer naar een grote Europese topclub af zou ronden. De aanvaller kreeg echter te maken met een terugslag, maar toonde in de laatste maanden van 2009 aan inmiddels de weg omhoog weer te hebben gevonden.

Meer nieuws

De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
10
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
50
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
22
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
49
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties