Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas

Laatste update:

Voorzitter Toni Khan is dolgelukkig met het aanblijven van Tete. "Kenny is een zeer talentvolle speler die in de afgelopen vier seizoenen is uitgegroeid tot een sleutelspeler in onze selectie. Hij is ook nog eens zeer populair bij de fans en echt deel van de Fulham-familie. We zijn er zeer blij mee dat Kenny hier ook volgend seizoen speelt."

Tete staat inmiddels op 98 wedstrijden in het shirt van Fulham in alle competities. In die reeks kwam de 28-jarige verdediger tot vier doelpunten en zes assists. De Londense club roemt op de website zijn verdedigende kwaliteiten als het aankomt op persoonlijke duels met aanvallers.

Fulham haalde Tete in 2020 op bij Olympique Lyon, dat destijds vier miljoen euro neerlegde voor de veertienvoudig international van het Nederlands elftal. De Fransen betaalden zelf drie jaar eerder drie miljoen euro aan Ajax voor de diensten van de vleugelverdediger.

Besiktas


Diverse Turkse media meldden medio april dat Tete met Besiktas een akkoord had bereikt over een driejarig contract. "Als alles goed gaat zullen de handtekeningen op korte termijn gezet worden", zo klonk het een maand geleden.

Daarbij werd beweerd dat er al een mondeling akkoord zou zijn met de rechtsback, die een overstap wel zag zitten. Tete heeft nu dus besloten om er nog minstens een seizoen bij Fulham aan vast te plakken.

Tete is onder manager Marco Silva overigens niet altijd verzekerd van een basisplaats. De voormalig Ajacied kwam dit seizoen tot achttien duels in de Premier League, FA Cup en EFL Cup. Fulham sluit het seizoen zondag af tegen het zo goed als zeker gedegradeerde Luton Town.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
1
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
1
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
3
De Eredivisie is spoedig opnieuw een Indonesisch international rijker
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Allegri sleept Juventus voor de rechter en eist compensatie voor imagoschade
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties