Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Maurice Steijn kan nog deze zomer in de Eredivisie terugkeren als trainer'

Laatste update:

RTV Oost schrijft namelijk dat Maurice Steijn, Marcel Keizer en Bas Sibum de revue passeren. Paul Bosvelt, technisch directeur van Go Ahead, reageert tegenover de lokale omroep op de namen.

"In eerste instantie zeg je: een ervaren man, maar we moeten ook kijken wat er beschikbaar is", legt de oud-middenvelder uit. "Ik zie die namen ook voorbijkomen en ze worden niet voor niets genoemd. Het zijn logische namen."

Bosvelt streept ook meteen een naam door. De komst van Hake bij Manchester United gaat samen met het vertrek van Mitchell van der Gaag op Old Trafford, maar de vertrekkend assistent van Erik ten Hag is geen optie voor Kowet, aldus Bosvelt.

"We hopen zo snel mogelijk een vervanger te presenteren. Het moet iemand worden die zich kan vinden in de werkwijze die er nu grotendeels staat, het zou gek zijn om alles over een andere boeg te gooien."

Seizoensvoorbereiding


Go Ahead oefende woensdag al voor het eerst deze zomer tegen een profclub. Telstar werd met 3-0 verslagen dankzij doelpunten van Søren Tengstedt, Victor Edvardsen en Finn Stokkers.

Het eerste officiële duel voor Go Ahead volgt op 25 juli, als SK Brann in Deventer de tegenstander is in de voorrondes van de UEFA Conference League. Een week later volgt de return in Noorwegen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Calvin Stengs bevestigt buitenlandse interesse na wedstrijd Feyenoord
6
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
49
'Man United verkoopt Donny van de Beek voor marginaal bedrag van 500.000 euro'
35
Pedri moet restant van EK 2024 missen; Kroos biedt excuses aan
29
Live meepraten op het EK: Engeland - Zwitserland
87
Wesley Sneijder over Nederland - Turkije: 'Dat gaat wel een dingetje worden'
14

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties