Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Talentscout - 'Geldwolf' maakt veelbesproken transfer in Rusland

Laatste update:

Lichtpuntje
De tijd waarin Lokomotiv Moskou serieus meedeed om het kampioenschap en meespeelde in de Champions League is al even vervlogen en ook het afgelopen seizoen kende weinig hoogtepunten. De Stoomlocomotieven eindigden als zesde in de Premjer Liga, waren in de knock-outfase van de Europa League niet opgewassen tegen Fenerbahçe en werden in de achtste finale van de beker uitgeschakeld door Amkar Perm. Een van de weinige lichtpuntjes was het doorbreken van Rifat Zhemaletdinov.

De international van Rusland Onder-19 deed slechts vijf competitiewedstrijden mee, maar maakte daarin veel indruk. Hij werd door de fans verkozen tot de beste speler van mei en vestigde al helemaal zijn naam door op de slotdag twee keer te scoren tegen Mordovya Saransk (3-0). Zhemaletdinov rondde een pass van Dmitri Barinov met een wippertje af en zette halverwege de tweede helft na een solo de eindstand op het bord. Na dat duel gingen er gelijk stemmen op om Zhemaletdinov mee te nemen naar het EK.

Geldwolf
"Hij heeft vijf wedstrijden gespeeld, waarvan twee uitstekende. Maar het gaat niet gebeuren. Als hij mee zou gaan, zou hij toch niet spelen. Hij heeft nog niet genoeg ervaring. Als hij nou het hele seizoen zo had gespeeld, had ik hem wel opgeroepen", reageerde toenmalig bondscoach Leonid Slutsky tegenover Sport-Express. Zhemaletdinov moet dus nog even wachten op zijn kans en die gaat hij via Rubin Kazan proberen te verdienen. Hij weigerde om zijn contract bij Lokomotiv te verlengen en tekende bij Rubin.

Die transfer werd hem niet in dank afgenomen door sportief directeur Kirill Kotov. "We hebben hem een vertienvoudiging van zijn salaris aangeboden en hebben er alles aan gedaan om hem te behouden. Maar Zhemaletdinov heeft voor Rubin gekozen. In onze ogen eist hij buitenproportioneel veel geld voor een speler die maar een paar wedstrijden op zijn naam heeft staan. Het is jammer dat hij voor het vele geld heeft gekozen en niet voor de club waarvoor hij al sinds zijn vijfde speelt", foeterde Kotov van Lokomotiv in Sport-Express.

Javi Gracía
Zhemaletdinov zette maandag uiteindelijk zijn handtekening onder een vierjarig contract bij Rubin. "Hij is een jonge, ambitieuze speler. Hij is een van de beste Russische voetballers uit zijn leeftijdscategorie en is enorm snel. We zijn ervan overtuigd dat hij zich bij ons kan ontwikkelen", liet directeur Ilgiz Fakhriev optekenen. Zhemaletdinov heeft zich ten doel gesteld om via Rubin het WK van 2018 te halen en de kwalificatie 'geldwolf' laat hem koud, zegt zaakwaarnemer Vadim Shpinëv.

"Er is veel gezegd en geschreven over bedragen en salarissen, maar daar gaat het eigenlijk niet om. Zhemaletdinov heeft genoeg redenen om voor Rubin te kiezen. Ze hebben een succesvolle trainer (Javi Gracía, red.) die hem graag wilde hebben en daarnaast wil Rubin meer met Russische jongens werken. Ja, het salaris bij Rubin is beter, maar het gaat niet om exorbitante bedragen. Wat hij bij Rubin verdient, is in lijn met wat de voetballer op dit moment op het veld laat zien", aldus Shpinëv tegen Championat.

Naam Rifat Zhemaletdinov
Geboortedatum 20/09/1996
Club Rubin Kazan
Positie Rechtsbuiten
Sterke punten Dribbel, diepgang, inzicht

Denk jij dat Rifat Zhemaletdinov gaat doorbreken bij Rubin Kazan?

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
12
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties