Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Talentscout - Nederlandse topclubs gaan voor 'Turkse Ibrahimovic'

Laatste update:

Galatasaray
Galatasaray heeft in zijn ruim 110-jarige historie talloze spitsen van naam onder contract gehad: Tanju Çolak, Hakan Sükür, Metin Oktay, Kubilay Turkyilmaz, Reha Eken, Arif Erdem, Gündüz Kiliç en zo meer. Echter: enkel de laatste drie namen doorliepen (voor een deel) de jeugdopleiding van Cim Bom en het wachten is derhalve op een zelf opgeleide spits die meekan op het niveau dat Galatasaray voor ogen heeft. De spitsen die momenteel op de deur van basis zouden moeten kloppen - spelers zoals Berk Ünsal en Kerem Caliskan - komen vooralsnog niet in aanmerking voor veel minuten in het eerste.

Het is misschien daarom juist zo spijtig dat de twintigjarige Ogulcan Caglayan momenteel schittert bij Rizespor en níet bij Galatasaray. De international van Jong Turkije vertrok in het seizoen 2012/13 naar Galatasaray, maar doordat die club Bursaspor om onduidelijke redenen naar verluidt geen solidariteitsbijdrage betaalde, weigerde de Turkse voetbalbond TFF de transfer als zodanig te registreren. Caglayan mocht zodoende geen officiële wedstrijden spelen, koos eieren voor zijn geld en tekende een contract voor in eerste instantie drie seizoenen bij Gaziantepspor.

Een video die is geplaatst door Ogulcan Çaglayan (@ogulcancaglayan19) op

Zlatan Ibrahimovic
Caglayan reeg eerder de doelpunten in de jeugd van Bursaspor aaneen en verdiende daar de bijnaam Yerli Ibrahimovic, wat vertaald kan worden als de 'Turkse Ibrahimovic'. Het talent speelde zich in de kijker bij onder meer Internazionale, Parma, Norwich City, Ajax en Galatasaray en koos dus voor laatstgenoemde club, al zal hij daar achteraf misschien spijt van hebben gekregen. Via een omweg (Gaziantepspor, Erciyesspor, Kayserispor en Rizespor) lijkt Caglayan zijn belofte echter alsnog in te lossen, want kenners verwachten dat hij dit seizoen definitief naam gaat maken in de Süper Lig.

Ofschoon Caglayan in vijf officiële duels nog niet scoorde voor Rizespor, heeft hij met zijn spel de belangstelling gewekt van veel clubs. De krant Mundo Deportivo pakte afgelopen zondag nog uit met het bericht dat Ajax, Parma en Norwich nog altijd achter Caglayan aanzitten en dat ook PSV, Aston Villa en Borussia Dortmund de voorhoedespeler op de korrel hebben. Scouts van de BVB zouden tijdens het duel met Antalyaspor (1-1), waarin Caglayan het doelpunt van Ahmet Ilhan Özek direct voorbereidde, op de tribune hebben gezeten om de verrichtingen van Caglayan te volgen.

Een foto die is geplaatst door Ogulcan Çaglayan (@ogulcancaglayan19) op


Pierre-Emerick Aubameyang
Het Spaanse dagblad omschreef Caglayan als 'de toekomstige vervanger van Pierre-Emerick Aubameyang', hoewel Caglayan nog wel een lange weg te gaan lijkt te hebben om voor een transfer naar Dortmund in aanmerking te komen. Hij had overigens al eerder een transfer kunnen maken, maar een jaar geleden liep een overstap naar Olympiacos spaak aangezien de clubs het niet eens konden worden over een betalingsregeling. Caglayan is daardoor nog altijd te bewonderen in Turkije en hij kan het restant van het huidige seizoen aangrijpen om te laten zien wat hij kan. De eerstvolgende test staat voor zondagmiddag op het programma, want dan gaat Rizespor op bezoek bij Trabzonspor.

Naam Ogulcan Caglayan
Geboortedatum 22/03/1996
Club Rizespor
Positie Spits
Sterke punten Dribbel, kappen, schot

Een foto die is geplaatst door Ogulcan Çaglayan (@ogulcancaglayan19) op


Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
5
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
15
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties